Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πέτη Πέρκα: «Πυρά» σε Κασσελάκη και Φάμελλο μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Πέτη Πέρκα: «Πυρά» σε Κασσελάκη και Φάμελλο μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τα «πυρά» της τόσο στον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στον Σωκράτη Φάμμελο για την διαγραφή τη δική της και του Ευκλείδη Τσακαλώτου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, πριν και οι δύο ανεξαρτητοποιηθούν, εξαπέλυσε η Πέτη Πέρκα.

«Ήταν άκομψη κίνηση, μομφή και στον Φάμελλο που ήταν και φίλος μου. Ήξεραν ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε ραντεβού σήμερα με τον Κώστα Τασούλα στις 11:00, και εγώ θα πήγαινα αύριο. Σωρεία αντικαταστατικών πρακτικών που διχάζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Πέτη Πέρκα.

«Είναι μια καινούργια μέρα. Μας πονάει αυτό που έγινε, δεν ήταν εύκολη απόφαση, δεν υπήρχε άλλη διέξοδος», τόνισε η ίδια, σχετικά με την αποχώρηση της «Ομπρέλας» από το κόμμα.

«Ο χώρος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν μπορεί να μείνει ακάλυπτος, γιατί δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κόμμα προς τα Δεξιά», πρόσθεσε η ίδια.

Σχετικά με την παράδοση της έδρας της, όπως ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε πως «δεν θα επικαλεστώ τη νομική οδό, αλλά την πολιτική. Έχω νωπή εντολή από κατοίκους Φλώρινας για πρόγραμμα ριζοσπαστικής Αριστεράς. Σήμερα το κόμμα Κασσελάκη μετακινείται από αυτή τη γραμμή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις