Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πετρόπουλος: Δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα ένσημο η καθαρίστρια!

Πετρόπουλος: Δεν πρόκειται να χάσει ούτε ένα ένσημο η καθαρίστρια!
photo eurokinissi

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος ξεκαθάρισε πως η καθαρίστρια από το Βόλο δεν πρόκειται να χάσει τα χρόνια της ασφάλισής της!

Ο κ. Πετρόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ διαβεβαίωσε πως αυτά τα χρόνια ασφάλισης, η καθαρίστρια δεν τα έχασε, ούτε πρόκειται να χαθούν! Επίσης διευκρίνισε ότι, με δική του γνωμοδότηση-απόφαση και με ορθή ερμηνεία της κοινωνικής ασφάλισης, η οποία οφείλει να προστατεύει, κυρίως, τους αδύναμους, η καθαρίστρια θα έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη.

«Δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την ασφαλιστική περίοδο που εργάστηκε» επανέλαβε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για μία γενική αντιμετώπιση, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν άλλες ιδιότητες που το τυπικό κριτήριο έχει μεγάλη σημασία και, αν δεν το λάβεις υπόψη, αδικείς κάποιους άλλους.

«Αυτές δεν είναι ίδιες περιπτώσεις» υπογράμμισε ο κ. Πετρόπουλος. «Κάποιοι στη στρατιά των ανέργων ψάρευαν ψηφοφόρους με πλαστά πτυχία που τους ετοίμαζαν οι ίδιοι οι κομματικοί μηχανισμοί. Αυτά είναι άλλης ποιότητας προβλήματα» σχολίασε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν χωρίς περικοπές, ενώ έκανε λόγο για αυξήσεις σε 620.000 συντάξεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις