Πέτρος Κόκκαλης: «Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο Μώραλης και όχι ο Μαρινάκης» [video]

Επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε εμμέσως πλην σαφώς ο Πέτρος Κόκκαλης στην συνέντευξη Τύπου – απολογισμό για την θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Πειραιάς Νικητής.

Απαντώντας για το αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Κόκκαλης είπε: «Δεν θα σας πω αν θα είμαι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με κάποιον άλλο συνδυασμό. Δεν θα το κάνω. Ας περιμένουμε. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Έρχεται και ο Ευαγγελισμός, να μυρίσω τον κρίνο πρώτα».

Ο κ. Κόκκαλης έκανε εκτενή αναφορά στον Ολυμπιακό του χθες και του σήμερα αφήνοντας αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Να σας πω ότι Πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ο κύριος Μώραλης και όχι ο κύριος Μαρινάκης. Να σας πω ότι επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό, ουδέποτε ο Ολυμπιακός είχε σαν αντίπαλό του οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό. Μπορεί να χάσαμε πρωταθλήματα, να πήραμε πρωταθλήματα με 5 κυβερνήσεις αλλά ποτέ δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή μας το στέρησε η κυβέρνηση ή κάποιος άλλος. Το χάσαμε γιατί δεν είχαμε καλή ομάδα και όποια αντιπαράθεση είχαμε ήταν πάντοτε θεσμικά με το υπουργείο Αθλητισμού. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την ανάγκη να δημιουργηθούν εχθροί παντού, να βλέπουμε παντού εχθρούς και φαντάσματα», είπε.

Μπορεί να χάσαμε πρωταθλήματα, να πήραμε πρωταθλήματα με 5 κυβερνήσεις αλλά ποτέ δεν χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή μας το στέρησε η κυβέρνηση ή κάποιος άλλος

Και συνέχισε: «Αν εσείς νομίζετε ότι με αυτό το έργο που έχω κάνει είμαι εχθρός του Πειραιά Νικητή ή οποιοδήποτε άλλου Πειραιά, εγώ δεν συμφωνώ. Έχω σαφώς μια στενοχώρια για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτή η διαδικασία με τον Γιάννη τον Μώραλη με τον οποίο έχω συνεργαστεί επί σειρά ετών και έχω την πεποίθηση ότι έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά στο δύσκολο έργο του να είσαι δήμαρχος. Για μένα η πολιτική μεταστροφή του Πειραιά Νικητή πόσο μάλλον και του Ολυμπιακού είναι για μένα μια έκπληξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνω την έννοια του εκβιασμού ότι βάζω ένα δημοσίευμα και παίρνω απάντηση στο δημοσίευμα που έβαλα εγώ ο ίδιος. Εγώ εργάστηκα πριν από 5 χρόνια με έναν συνδυασμό που ήταν υπεράνω κομμάτων. Υπερκομματικός ήταν τότε. Πριν μια εβδομάδα αποφάσισε πως αντίπαλος του Πειραιά Νικητή είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Είπε ακόμα: «Μια φορά είδα τον κ. Μαρινάκη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια».

Ο Πέτρος Κόκκαλης έκλεισε την συνέντευξη λέγοντας σας ευχαριστώ όλους σας και.. «άντε γειά», τη γνωστή φράση του οπαδού του Ολυμπιακού Τάκη Τσουκαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν μπορούσαμε να τον καταγγείλουμε για φαντασιώσεις που εξιστορούσε

Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη: Δεν μπορούσαμε να τον καταγγείλουμε για φαντασιώσεις που εξιστορούσε

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έγινε αντικείμενο μιας ακόμη «σύγκρουσης» στη Βουλή. Αυτή τη φορά η κόντρα ήταν ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κλέων Γρηγοριάδη. Αφορμή ... Διαβάστε περισσότερα
Μητσοτάκης: Θέλει πολλή προσοχή για ν’ ανοίξουμε οικονομία και σχολεία γρήγορα

Μητσοτάκης: Θέλει πολλή προσοχή για ν’ ανοίξουμε οικονομία και σχολεία γρήγορα

Το lockdown συνεχίζεται, νέα μέτρα ισχύουν από σήμερα και το «άνοιγμα» της οικονομίας και της… καθημερινότητας συνεχίζει να αποτελεί γρίφο. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ... Διαβάστε περισσότερα
Μήνυμα Μητσοτάκη: «Ας τσικνίσουμε με την οικογένειά μας – Είμαστε στην αρχή του τέλους»

Μήνυμα Μητσοτάκη: «Ας τσικνίσουμε με την οικογένειά μας – Είμαστε στην αρχή του τέλους»

Με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για την καλή πορεία του εμβολιασμού και το τείχος ανοσίας που χτίζεται ενάντια στον κορονοϊό, κάτι ιδιαίτερα ... Διαβάστε περισσότερα