Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέτρος Τατσόπουλος: Παίρνει εξιτήριο μετά τη σοβαρή εγχείρηση

Πέτρος Τατσόπουλος: Παίρνει εξιτήριο μετά τη σοβαρή εγχείρηση

Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας και μια δύσκολη εγχείρηση στην καρδιά, ο Πέτρος Τατσόπουλος ετοιμάζεται να πάει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τον επίλογο στην περιπέτεια υγείας που πέρασαν ο ίδιος και η οικογένειά του “γράφει” ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής αναμένεται την προσεχή Πέμπτη (10.10.2019) να πάρει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από την 1η του μήνα όταν υπέστη οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου ανακοίνωσε ο στενός του φίλος, Απόστολος Δοξιάδης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση

Το πρωί της περασμένης Τρίτης (01.10.2019) ο Πέτρος Τατσόπουλος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Alpha «Εκτός Γραμμής» όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο στήθος και ζήτησε να αποχωρήσει.

Όταν «έπεσαν» οι διαφημίσεις, ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο, το οποίο κράτησε πέντε ώρες.

https://youtu.be/n-A1wqyC_3Q

Ο γιατρός που τον χειρούργησε, ο Δημήτρης Λυμπεριάδης, είχε περιγράψει τις δραματικές στιγμές, λέγοντας πως η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν τόσο κρίσιμη που η εγχείρηση ξεκίνησε πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η αναισθησία του ασθενούς!

«Είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά», είχε αποκαλύψει ο κ. Λυμπεριάδης, λέγοντας πως ο Πέτρος Τατσόπουλος έφτασε στο Ιπποκράτειο με πίεση σχεδόν στο μηδέν.

Τα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν και πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην καθημερινότητα, την οικογένεια και τους φίλους του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις