Πολιτική

Πέτσας για κοινωνικό μέρισμα στο newsit.gr: Θα το πάρουν 300.000 νοικοκυριά!

Κατά 100.000 θα αυξηθούν οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος. Την αποκάλυψη έκανε στο newsit.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Πολύ σύντομα θα γίνουν οι εξειδικευμένες ανακοινώσεις.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Διορθωτικές κινήσεις που θα επιτρέψουν σε 300.000 νοικοκυριά να λάβουν τελικώς το κοινωνικό μέρισμα και οι τελικοί δικαιούχοι-μέλη τους να είναι περισσότεροι από 1.000.000 επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα στο newsit.gr ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει τα δημοσιονομικά δεδομένα και τα πρόσθετα κονδύλια που μπορούν να διατεθούν και θα είναι σε θέση πολύ σύντομα να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι ήδη, από τα 200.000 νοικοκυριά που είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα, ως δικαιούχοι εμφανίζονται περισσότερα από 250.000. Για να φτάσουν έτσι τον αριθμό των 300.000, θα υπάρξει μικρή διεύρυνση των κριτηρίων των δικαιούχων που θ’ ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης κάθε φορά που βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδα επιστρέφει στην τακτική της λάσπης»
Από το Παρίσι, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι καταφεύγει στη συκοφαντία όταν πιέζεται από την ακρίβεια και τα κοινωνικά προβλήματα - Κάλεσμα συνεννόησης στις προοδευτικές δυνάμεις
Ο Αλέξης Τσίπρας 11