Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέτσας για Πρωτοψάλτη: Κόσμος την άκουσε και μαζεύτηκε, δε φταίει η κυβέρνηση για τους φωτορεπόρτερ

Πέτσας για Πρωτοψάλτη: Κόσμος την άκουσε και μαζεύτηκε, δε φταίει η κυβέρνηση για τους φωτορεπόρτερ

Απάντηση στα πολλά που έχουν ακουστεί τις τελευταίες 48 ώρες για τη στάση που έκανε το φορτηγό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου, το Σάββατο, στην τρίωρη συναυλία που έδωσε η γνωστή τραγουδίστρια, έδωσε ο Στέλιος Πέτσας. Και άφησε αιχμές για τα όσα ακούστηκαν από την αντιπολίτευση.

Ερωτηθείς αρχικά για τη στάση που έκανε το φορτηγό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και τους μουσικούς της, μια στάση που έγινε με αίτημα του πρωθυπουργού όπως αποκάλυψε η ίδια, ο Στέλιος Πέτσας άφησε… μπηχτές για τον τρόπο που σχολίασε το γεγονός ο ΣΥΡΙΖΑ.

Click4more Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ο Μητσοτάκης ζήτησε να περάσουμε από το Μαξίμου – Δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις (video)

«Η διαδρομή την οποία είχε ακολουθήσει η κυρία Πρωτοψάλτη μέσα στους δρόμους της Αθήνας ήθελε να στείλει ένα μήνυμα, το οποίο κανείς θα μπορούσε να το ερμηνεύσει με φαντασία, με αυτοπεποίθηση, ότι βγαίνουμε από την κρίση σε καλύτερη θέση από πολλούς άλλους, θα μπορούσε να το ερμηνεύσει και με μια μιζέρια», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη στάση έξω από το Μαξίμου, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι εκεί ήταν μόνο ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του.

Για τις εικόνες που καταγράφηκαν με κόσμο γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι σε απόσταση που επιτρέπεται (οι οποίες έφεραν σε δύσκολη θέση και την ίδια την Άλκηστις Πρωτοψάλτη πως είπε η ίδια), ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι «ο υπόλοιπος κόσμος που μαζεύτηκε, μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας. Αλλά αυτό είχε να κάνει με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες από τον πρωθυπουργό».

Όσο και για τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε από τους φωτορεπόρτερ που ήθελαν, δικαίως, ένα πλάνο με τον πρωθυπουργό και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Στέλιος Πέτσας είπε πως αυτές οι εικόνες «δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις