Πολιτική

Πέτσας: Τα… σκονάκια στον ΣΚΑΪ για εκλογές και ανασχηματισμό! video

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Ακραία Φαινόμενα”, στον ΣΚΑΪ, έδωσε το παρών το πρωί της Κυριακής, 23.02.2020, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνουν τα κλειστά κέντρα στα νησιά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη δήλωσή του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη στο ΣΚΑΪ, ότι αν χρειαστεί οι τοπικές αρχές θα μπουν μπροστά από τις μπουλντόζες για να σταματήσουν τα έργα στα νησιά, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι οι άναρχες ανοιχτές δομές πρέπει να έχουν κλείσει πριν το καλοκαίρι.

Click4more: Μουτζούρης: Ανάρτηση… απάντηση στον Μητσοτάκη! “Πολιτικάντης ο ανεξάρτητος;”

Επανέλαβε, επίσης, την κυβερνητική δέσμευση ότι μόλις γίνουν τα κλειστά κέντρα οι ανοιχτές δομές θα κλείσουν, τονίζοντας ότι βασική αιτία των αντιδράσεων είναι το γεγονός ότι οι κάτοικοι δεν πιστεύουν ότι θα κλείσουν τα ανοιχτά κέντρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη συνέχεια, προσέθεσε ότι υπήρχε καιρός για διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες, λέγοντας ότι είχαν δυόμισι μήνες.

Τα… σκονάκια για εκλογές και ανασχηματισμό!

Κι ενώ η συζήτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή ανασχηματισμού έχουν… ανάψει, ο Στέλιος Πέτσας φρόντισε να τα διαψεύσει!

Click4more: “Χειρουργικός” ανασχηματισμός με… άρωμα γυναίκας! Στο “μυαλό” του Μητσοτάκη

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται στον ορίζοντα, ενώ αυτό δείχνουν και τα “σκονάκια” του που δημοσίευσε στο Twitter ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που συμμετέχει στην συγκεκριμένη εκπομπή, Γιώργος Ευγενίδης.

Δείτε την ανάρτηση

Ο Πέτσας και οι απαντήσεις στον Τσίπρα

Σχολάζοντας την ομιλία Τσίπρα χθες, Σάββατο, ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι βλέπει πολύ φόβο στα λεγόμενα του κ Τσίπρα. Διερωτήθηκε μάλιστα ποιος είπε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι κατηγορούμενος, λέγοντας ότι η επιτροπή της Βουλής διερευνά τον κ. Παπαγελόπουλο, όχι τον πρώην πρωθυπουργό.

Click4more: Γιατί έλειπε ο Κώστας Καραμανλής από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ;

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του κατηγόρησε την κυβέρνηση για πανικό και με αφορμή την  υπόθεση της Novartis, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «Έφτασαν στο σημείο να λένε ότι πρέπει να καταδικαστώ εγώ σε ισόβια για εσχάτη προδοσία. Οδηγήστε με σε ειδικό δικαστήριο, αν έχετε τα κότσια».

Δείτε όσα είπε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης: Από την 1η Σεπτέμβρη η υποχρεωτική ηλεκτρονική καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων – «Τί αμορφωσιά έχουν κάποιοι»
«Αντί να πουν μπράβο αρχίζουν από κάτω και υβρίζουν με θεωρίες συνωμοσίας για τις Ασφαλιστικές, τα προσωπικά δεδομένα», γράφει ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης 35
Ο 20λογος του Αλέξη Τσίπρα: Η στρατηγική της ανατροπής, το οικονομικό πρόγραμμα και η υπόσχεση για ένα «σοκ εντιμότητας»
Ο πρώην πρωθυπουργός φιλοδοξεί ο «20λογος» του να λειτουργήσει ταυτόχρονα ως πρόγραμμα διακυβέρνησης και ως συμβόλαιο πολιτικής αξιοπιστίας και να ενώσει την κοινωνική ατζέντα με τη θεσμική υπόσχεση
Αλέξης Τσίπρας 27
Μη κρατικά πανεπιστήμια: «Συνταγματικό το πλαίσιο, δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος» λέει το υπουργείο Παιδείας μετά την ακύρωση τριών αδειών από το ΣτΕ
Σε ζητήματα της διοικητικής διαδικασίας και όχι στον νόμο αποδίδει το υπουργείο τις πλημμέλειες που εντόπισε το δικαστήριο
Πανεπιστήμιο 37
Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Βαρθολομαίο να στεφανώσει Κωνσταντίνο και Σάκκαρη τον Σεπτέμβριο του 2027: «Ίσως, αν έχω υγεία, θα δούμε»
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αποκάλυψε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για τον γάμο, ο οποίος προγραμματίζεται για το φθινόπωρο του προσεχούς έτους
Κυριάκος Μητσοτάκης και Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
180
Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστές τη Δούρου, τον Πολάκη και τον Παππά: «Επιστρέφουμε, προχωράμε»
Με πρωταγωνιστές τη Ρένα Δούρου, τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά, η Κουμουνδούρου εγκαινιάζει νέα επικοινωνιακή καμπάνια, επιχειρώντας να αντιστρέψει την εικόνα αποσυσπείρωσης
Έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
82