Πολιτική

Πηγές ΝΔ για Κασσελάκη: Οι παλινωδίες για τις εταιρείες του έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πηγές της ΝΔ απαντούν στον Στέφανο Κασσελάκη μιλώντας για παλινωδίες σχετικά με τις εταιρείες του στις ΗΠΑ, που όπως λένε «έχουν εξαφανίσει κάθε ψήγμα σοβαρότητας»

Συγκεκριμένα, οι πηγές της ΝΔ τονίζουν πως «1η Μαρτίου ο κ. Κασσελάκης δηλώνει δημόσια: “Έχω ακόμα μερίσματα, χωρίς να είμαι στη διοίκηση”. Σήμερα ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: “Έχω αποχωρήσει από τα αστακοκάραβα από τις 10/3/2023″».

Και θέτουν το ερώτημα: «Τι αλήθεια ισχύει για τη συγκεκριμένη εταιρία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Τι αλήθεια ισχύει για τις υπόλοιπες εταιρείες που διαθέτει στο εξωτερικό; Αφού, όπως λέει, έχει αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023, ποιος έχει δανείσει στα τέλη Δεκεμβρίου 2023 τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85