Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Πηγές ΝΔ: Η Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Πηγές ΝΔ: Η Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

Την αντίδραση και της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν τα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα social media για την Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή δικηγόρος από την Θεσσαλονίκη έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια του MEGA για το σώμα της, μετά από φωτογραφίες που πόσταρε στο Instagram φορώντας το μαγιό της. 

Μετά τον σάλο που ξέσπασε στο Twitter και την απάντηση της Δανάης Μπάρκα, πηγές από την Πειραιώς θέλησαν να πάρουν αποστάσεις σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture», αναφερόμενη στις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα και στα κολακευτικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για τις φωτογραφίες της. «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου, στην ανάρτησή της στο Instagram.

Οργή στο Twitter για την Λατινοπούλου

Η τοποθέτηση – σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, με πολλούς από αυτούς να την κατακεραυνώνουν για τα όσα είπε για την Δανάη Μπάρκα. 

«Η #Λατινοπουλου δεν έχει τίποτα εναντίον σου αν δεν είσαι χοντρός, άσχημος, ομοφυλόφιλος, παραπληγικός, τετραπληγικός, νοητικά καθυστερημένος, ψυχικά ασθενής, καρκινοπαθής, τσιγγάνος, Εβραίος, Τούρκος, Αλβανός…..» αναφέρει ένας χρήστης του Twitter. 

«Με το φαινόμενο #Λατινοπουλου γιατί δεν γίνεται τίποτα; αναρωτιέμαι μια τύπισσα με ρατσιστικές απόψεις για όλους και για όλα προβάλλοντας το πιο απαράδεκτο πρότυπο για τις νέες γενιές.Ένας οχετος με μπόλικο μακιγιάζ ντυμένη με μάρκες.Οι “υπέροχοι πολιτικοι” μας τα βλέπουν αυτά;» γράφει ένας άλλος χρήστης του Twitter. 

Και αυτά είναι μόνο λίγα από τα σχόλια οργής που κατάφερε να προκαλέσει με τις δηλώσεις της η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Δείτε ΕΔΩ τα σχόλια στο Twitter για τις δηλώσεις της.

Η πληρωμένη απάντηση από την Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια του MEGA, από την πλευρά της, τοποθετήθηκε για την ανάρτηση της νεαρής δικηγόρου από την Θεσσαλονίκη. «Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, έχω γεροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, με το ίδιο σώμα δουλεύω και έχω βοηθήσει πολλούς ανθρώπους» ανέφερε – μεταξύ άλλων – η Δανάη Μπάρκα, σημειώνοντας μάλιστα ότι και με αυτό θέλει να κάνει παιδιά. 

Δείτε εδώ την απάντηση της Δανάης Μπάρκα:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις