Site icon NewsIT

Πιτσιόρλας: Kοινή στάση ολων των κομμάτων στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές

30.01.2017 | 10:12
Πιτσιόρλας: Kοινή στάση ολων των κομμάτων στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, ζήτησε την κοινή στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης με οποιονδήποτε τρόπο για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής ισχύoς της κυβέρνησης για να κλείσει η αξιολόγηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North98, σημείωσε μεταξύ άλλων πως θα πρέπει να σταλεί ενα μήνυμα οτι απο κοινού προσπαθούμε για την Ελλάδα και πως δεν μπορεί να ζητούν μερικοί απ τωρα τη ψήφιση μέτρων για μετά το 2018. Ειναι υπερβολικά τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ απο την Ευρώπη ο ελληνικός λαός δεν αντέχει και άλλη ταλαιπωρία. Εκτίμησε πως η αξιολόγηση θα κλείσει με την συμμετοχή του ΔΝΤ αλλά θα έπρεπε η Ευρώπη να έλυνε μονη της τα προβλήματα χωρίς να ζητά τη βοηθεια του ΔΝΤ.

Ο κ. Πιτσιόρλας εμφανίστηκε αισιόδοξος διοτι οπως ειπε μέσα στο 2017 θα αλλάξει η οικονομία ως προς το θετικότερο με τις επενδύσεις στα λιμάνια, τα τρένα, τα αεροδρόμια και τον τουρισμό. Οι έλληνες πολίτες θα αισθανθούν την ελάφρυνση απο τα σημερινά βάρη που επωμίζονται είπε χαρακτηριστικά.
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version