Πέμπτη, 13 Ιουν.
32oC Αθήνα

Πλεύρης για Πολάκη: «Ψεύτης και συκοφάντης – Λέει ανοησίες – Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του»

Πλεύρης για Πολάκη: «Ψεύτης και συκοφάντης – Λέει ανοησίες – Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του»

«Λέει ανοησίες, δεν επικοινώνησα μαζί του ποτέ», τόνισε ο Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου.

Εμφανώς εξοργισμένος, ο Θάνος Πλεύρης χαρακτήρισε «ψεύτη» και «συκοφάντη» τον Παύλο Πολάκη, για τον οποίο είπε δε ότι «λειτουργεί ως μπροστινός του Στέφανου Κασσελάκη». 

«Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα τις ανεχτώ», σημείωσε ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (20.11.23). 

Ξεκαθαρίζοντας ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης.

 

Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες. Ακολουθήθηκε πλήρως η διαδικασίας, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις