Πολιτική

Πλήρης διαφωνία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας

Η Αθήνα σκόνταψε στην εκλογή Προέδρου αναφέρουν οι Financial Times, προσθέτοντας πως οι Έλληνες βουλευτές απέτυχαν να εκλέξουν τον Σταύρο Δήμα κατά την πρώτη ψηφοφορία, αλλά το αποτέλεσμα αφήνει ελπίδες ότι μπορεί να εκλεγεί στην τελική ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας προσθέτει ότι «ο Δήμας έλαβε 155 ψήφους από τον κυβερνητικό συνασπισμό» καθώς και «πέντε ανεξάρτητους βουλευτές».

Οι Financial Times φιλοξενούν τελείως διαφορετικές δηλώσεις αξιωματούχων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν τα ονόματά τους.

Ίσως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές σε ένα μήνα τονίζει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

«Λάβαμε αρκετές ψήφους ώστε να έχουμε ακόμη πιθανότητες αν και θα χρειαστεί να πείσουμε αρκετούς να μας ακολουθήσουν» δήλωσε αξιωματούχος της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι δύσκολο έργο να αλλάξουμε άποψη σε 20 βουλευτές, ιδιαίτερα με το πολιτικό κλίμα να χαρακτηρίζεται από μεγάλη πόλωση. Ίσως πρέπει να ετοιμαζόμαστε για εκλογές σε ένα μήνα» τονίζει στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τους Financial Times.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: «Κύριε Ανδρουλάκη αρκούν στοιχειώδεις γνώσεις της ελληνικής γλώσσας – Σας εκθέτουν οι συνεργάτες σας»
Να ανασκευάσει και να αποσύρει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος του ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
20