Πολιτική

Κώστας Καραμανλής για τον θάνατο του Δημήτρη Σταμάτη: «Αποχαιρετώ τον συναγωνιστή από τα πρώτα μας βήματα στη Θεσσαλονίκη»

Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημήτρη Σταμάτη εξέφρασε ο Κώστας Καραμανλής. Με γραπτή του δήλωση αργά το βράδυ της Κυριακής (16.11.2025) ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρετά με συγκίνηση τον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του για τον Δημήτρη Σταμάτη, ο Κώστας Καραμανλής χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως «πολιτικό της ευθύνης και του μέτρου».

Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού:

«Με συγκίνηση αποχαιρετώ τον Δημήτρη Σταμάτη. Τον πολιτικό της ευθύνης και του μέτρου. Τον ακέραιο άνθρωπο. Τον συναγωνιστή, από τα πρώτα μας βήματα, στη Θεσσαλονίκη. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Ο πρώην υπουργός και επί σειρά ετών βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών έπειτα από πολύχρονη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε βίντεο Βρετανίδας που μιλάει για το ΕΣΥ – «Στην παιδιατρική φροντίδα η Ελλάδα τα καταφέρνει καλύτερα»
Η εμπειρία μιας μητέρας με τον άρρωστο γιο της άνοιξε ξανά τη συζήτηση για την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας
Η Βρετανίδα που μίλησε για το ΕΣΥ 5
Στην αντεπίθεση ο Κασσελάκης: Εγώ ζήτησα από την Τζάκρη να παραιτηθεί – Το κόμμα κινείται στο φιλελεύθερο κέντρο
«Οι Δημοκράτες περνάνε σε μία νέα φάση, οριοθετώντας τον πολιτικό τους χώρο στο φιλελεύθερο κέντρο της εφαρμοσμένης πολιτικής με τις αξίες της αλληλεγγύης, της ισότητας και του ανθρωπισμού»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη 54
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 10
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 173