Πολιτική

Ποιά κόμματα κατεβαίνουν στις εκλογές

Κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων θα κατέβουν στις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου. Δείτε ποιά είναι όλα τα κόμματα που θα ζητήσουν την ψήφο μας. 
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

1. Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς – ΣΥΡΙΖΑ (Αλέξης Τσίπρας).

2. Νέα Δημοκρατία – Ν.Δ. (Ευάγγελος Μεϊμαράκης).

3. Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή (Νικόλαος Μιχαλολιάκος).

4. Το Ποτάμι (Σταύρος Θεοδωράκης).

5. Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας – ΚΚΕ (Δημήτρης Κουτσούμπας).

6. Ανεξάρτητοι Έλληνες – Εθνική Πατριωτική Δημοκρατική Συμμαχία (Πάνος Καμμένος).

7. Ένωση Κεντρώων (Βασίλης Λεβέντης).

8. Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος – ΟΚΔΕ (Διοικούσα επιτροπή: Σωφρόνιος Παπαδόπουλος, Σοφία Θεοδωροπούλου και Χρήστος Ζάκας).

9. Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση – ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ (Κων. Παπανικόλας).

10. Κοινωνία- Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια(Μιχαήλ Ηλιάδης).

11. Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ – ΟΑΚΚΕ (Διοικούσα επιτροπή: Ηλίας Σαφειρόπουλος, Διονύσιος Γούρνας και Ελένη Κωνσταντινοπούλου).

12. Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο – Ε.ΠΑ.Μ. (Δημήτριος Καζάκης).

13. Λαϊκή Ενότητα (Παναγιώτης Λαφαζάνης).

14. Δημιουργία, ξανά! Θάνος Τζήμερος.

Επίσης, θα συμμετέχουν και οι εξής συνασπισμοί κομμάτων:

1. Δημοκρατική Συμπαράταξη, αποτελούμενος από τα κόμματα:

α) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα – ΠΑΣΟΚ και β) Δημοκρατική Αριστερά – ΔΗΜΑΡ (Φωτεινή Γεννηματά και Αθανάσιος Θεοχαρόπουλος).

2. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής, Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας και Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα ΕΕΚ -Τροτσκιστές (17μελής κεντρική συντονιστική επιτροπή).

3. Κ.Κ.Ε.(μ-λ) και Μ-Λ Κ.Κ.Ε.- Εκλογική Συνεργασία (Διευθύνουσα επιτροπή: Κωνσταντίνος Μπεκιάρης, Αντώνιος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Μπαμπίλης και Πέτρος Κουφοβασίλης).

4. Δημοκρατικοί – Κοινωνία Αξιών – Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ευγένιος Καλαιτζόπουλος, Στυλιανός Φενέκος και Αθανάσιος Γούναρης) και

5. Πατριωτική Ένωση – Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «ΕΛΑΣ», αποτελούμενος από τα κόμματα: α) Εθνεγερσία, β) Ανατολή της Ρωμιοσύνης και γ) Εθνικός Λαϊκός Σχηματισμός – ΕΛΑΣ (Γεώργιος Ανφαντής, Παναγιώτης Ξανθόπουλος και Οδυσσέας Τηλιγάδας).

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από το Παρίσι στις γειτονιές, το στοίχημα του «προοδευτικού μετώπου»
Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπιζόταν τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες και μιλούσε για το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου. Λίγες ώρες αργότερα, στο Παρίσι, συναντούσε τον δήμαρχο της πόλης και ζητούσε συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι 6
Οι ΗΠΑ δίνουν μέχρι και 20 εκατ. δολάρια για πληροφορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Οι πληροφορίες αυτές για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μπορεί να αφορούν «τις εγκαταστάσεις», «τον εξοπλισμό» και «το προσωπικό», όπως επίσης τους «επιστήμονες», ή «τις μετακινήσεις»
Majid Asgaripour
Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας»
.«Οι εργασίες του VB Abeille Marengo θα προχωρήσουν βάσει του επιχειρησιακού προγραμματισμού της εταιρείας, σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελληνικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας»
Abeille Marengo, γαλλικό ερευνητικό 67