Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ποιος είναι ο Γιώργος Λογοθέτης που συναντά ο Αλέξης Τσίπρας στο Νταβός

Πηγή φωτογραφίας fortune.com
Πηγή φωτογραφίας fortune.com

Τον επικεφαλής μιας από τις πλέον επιφανείς εφοπλιστικές οικογένειες στη χώρα με μεγάλη παρουσία και στον τουρισμό αλλά και στη στήριξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην Ελλάδα θα δει αύριο στις 7.00 μ.μ. (τοπική ώρα) στο Νταβός ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Πρόκειται για τον Γιώργο Λογοθέτη με καταγωγή από την Κίμωλο που ελέγχει την Grace Hotels, αλλά και σειρά ναυτιλιακών, ενεργειακών εταιριών όπως και αξιοποίησης ακινήτων. Η Lomar είναι μία από τις 30 εταιρείες του ομίλου Libra Group και διαθέτει 60 πλοία, ενώ ο όμιλος διαθέτει μεταξύ άλλων 33 αεροσκάφη, αλλά και 72 ελικόπτεραμε την αξία των τελευταίων να υπολογίζεται σε 1,5 δισ. δολάρια.

Πριν δύο χρόνια το ξενοδοχείο “Έλατος” στην Αράχοβα το οποίο προστέθηκε στα δύο υπάρχοντα που έχει μέσω της αλυσίδας Grace σε Μύκονο και Σαντορίνη και σε δύο που θα λειτουργήσουν τα επόμενα χρόνια σε Κέα και Καλαμάτα.

Πηγή φωτογραφίας youtube

Στον τομέα της ενέργειας μέσω των εταιρειώνEuroenergy (δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα) και τηςGreenwood Energy έχει επεκταθεί στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε όλο τον κόσμο με φωτοβολταϊκά, αιολική ενέργεια και παραγωγή βιοαερίου.

Στη Libra Group να σημειωθεί ότι ανήκουν η εταιρεία Chios Heritage η οποία έχει επενδύσει σε μαστιχόδεντρα στην Χίο καθώς και η Principal Media η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου που έχουν αγοράσει διεθνή δίκτυα όπως τοFOX, National Geographic και Travel Channel.

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος το 2012 ίδρυσε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας και ιδίως για τις υποσχόμενες νέες επιχειρήσεις.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε