Πολιτική

Πόλεμος! Δημάδης εναντίον Μηλιώνη για το… #perouka_gate! Βαριές κουβέντες!

Και ξαφνικά... νέα κλιμάκωση στην υπόθεση με τις "περούκες"! Μετά την διάψευση του Γιώργου Μηλιώνη σχετικά με την "πατρότητα" του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ, ο Θάνος Δημάδης του εξαπολύει σκληρή επίθεση!

Ο Θάνος Δημάδης, ένας εκ των δύο δημοσιογράφων που πρωταγωνίστησαν στην… περίφημη πια υπόθεση με τις περούκες στη Νέα Υόρκη, έστειλε νέο μήνυμα το πρωί της Παρασκευής, κάνοντας λόγο για αισχρά ψεύδη και ανύπαρκτες κατηγορίες και απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις.

Στη συνέχεια, την δική του απάντηση στην προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με τους δυο δημοσιογράφους – ανταποκριτές ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών («Star» και «Alpha»), που κάλυπταν την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στη Νέα Υόρκη, έδωσε ο Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Ο Γιώργος Μηλιώνης διέψευσε κατηγορηματικά πως είναι ο συντάκτης του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ενώ καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων, αναφέροντας συγκεκριμένα πως “περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ. Δεν το έπραξαν”.

Μετά την τοποθέτησή του αυτή, τον “λόγο” πήρε ξανά ο Θάνος Δημάδης, ο οποίος με ανάρτησή του το βράδυ της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Μηλιώνη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ επι πέντε μέρες σιωπούσε στην επιχειρήση σπίλωσης μου απο το δολοπλόκο δελτιο τύπου του και του ΑΠΕ. Έχει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τον εξευτελισμό και την ηθική βλάβη που υπέστην στην σπίλωση της δημοσιογραφικής και προσωπικής υπόληψης μου από ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που με παρουσίασαν ως συλληφθέντα από το FBI και κατηγορούμενο για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία, αντιποίηση αρχής από την αμερικανική αστυνομία“.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται – Έξι χρόνια τώρα δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός στήριξης,
«Το ενεργειακό κόστος αυξήθηκε κατά 40%, ενώ οι ενεργειακές κοινότητες που εμείς σχεδιάσαμε το 2018 για τους παραγωγούς άνοιξαν τελικά μόνο για χάρη των μεγάλων εταιρειών ενέργειας»
Αλέξης Τσίπρας
Καβγάς Κυρανάκη – Πελετίδη για τον σιδηρόδρομο στην Πάτρα: «Ο δήμαρχος κάνει σόου», «τι την περάσατε την πόλη;»
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών επανέφερε παλαιότερο διάλογό του με τον δήμαρχο, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος ζήτησε πλήρη υπογειοποίηση του έργου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Χριστοδουλίδη για το Κυπριακό πριν τη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ερχιουρμάν
Λευκωσία και Αθήνα παραμένουν σε απόλυτο συντονισμό, κινούμενες σταθερά προς τον κοινό στόχο που παραμένει αμετάβλητος: την επίλυση του Κυπριακού
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Χριστοδουλίδης