Πολιτική

Πόλεμος! Δημάδης εναντίον Μηλιώνη για το… #perouka_gate! Βαριές κουβέντες!

Και ξαφνικά... νέα κλιμάκωση στην υπόθεση με τις "περούκες"! Μετά την διάψευση του Γιώργου Μηλιώνη σχετικά με την "πατρότητα" του τηλεγραφήματος του ΑΠΕ, ο Θάνος Δημάδης του εξαπολύει σκληρή επίθεση!

Ο Θάνος Δημάδης, ένας εκ των δύο δημοσιογράφων που πρωταγωνίστησαν στην… περίφημη πια υπόθεση με τις περούκες στη Νέα Υόρκη, έστειλε νέο μήνυμα το πρωί της Παρασκευής, κάνοντας λόγο για αισχρά ψεύδη και ανύπαρκτες κατηγορίες και απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις.

Στη συνέχεια, την δική του απάντηση στην προσπάθεια εμπλοκής του ονόματός του στην υπόθεση με τους δυο δημοσιογράφους – ανταποκριτές ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών («Star» και «Alpha»), που κάλυπταν την επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, στη Νέα Υόρκη, έδωσε ο Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος, μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και στέλεχος του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ.

Ο Γιώργος Μηλιώνης διέψευσε κατηγορηματικά πως είναι ο συντάκτης του συγκεκριμένου τηλεγραφήματος του ΑΠΕ – ΜΠΕ, ενώ καταφέρθηκε εναντίον δημοσιογράφων, αναφέροντας συγκεκριμένα πως “περίμενα από όσους έχουν την επαγγελματική, δεοντολογική και ηθική ευθύνη να αποκαταστήσουν πλήρως την αλήθεια γύρω από το σχετικό τηλεγράφημα του ΑΜΠΕ. Δεν το έπραξαν”.

Μετά την τοποθέτησή του αυτή, τον “λόγο” πήρε ξανά ο Θάνος Δημάδης, ο οποίος με ανάρτησή του το βράδυ της Παρασκευής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Μηλιώνη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ επι πέντε μέρες σιωπούσε στην επιχειρήση σπίλωσης μου απο το δολοπλόκο δελτιο τύπου του και του ΑΠΕ. Έχει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τον εξευτελισμό και την ηθική βλάβη που υπέστην στην σπίλωση της δημοσιογραφικής και προσωπικής υπόληψης μου από ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ που με παρουσίασαν ως συλληφθέντα από το FBI και κατηγορούμενο για πλαστογραφία, πλαστοπροσωπία, αντιποίηση αρχής από την αμερικανική αστυνομία“.

Δείτε την ανάρτηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος για βία ανηλίκων: Σήμερα θα παραδοθεί το Kids Wallet – Φιλοδοξία μας να θεσπιστούν τα 15 έτη ηλικία για την ψηφιακή ενηλικίωση
«Φιλοδοξία της κυβέρνησης είναι να θεσπιστεί το έτος ψηφιακής ενηλικίωσης, όπου τα 15 έτη να οριστούν ως το κατώφλι όπου ένας έφηβος θα μπορεί μόνος του να κάνει κάποιες επιλογές»
Ο Άκης Σκέρτσος
Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει το βάρος στα Τέμπη για να σταματήσει τις διαρροές προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Από σήμερα αναμένεται να λάβουν γνώση  της υπόθεσης και άλλοι βουλευτές -δικηγόροι στο επάγγελμα- καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί εφόσον αποφασίσει να καταθέσει πρόταση για προανακριτική να είναι πλήρως τεκμηριωμένη
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου 1
Τι σηματοδοτεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να αφήσει τον Χάρη Δούκα εκτός «πρωινού καφέ»
Η απουσία του δημάρχου έχει την σημασία της καθώς ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέλεξε να βάλει στο όργανο αυτό τους δύο από τους τρεις εσωκομματικούς του αντιπάλους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας 1
Με το βλέμμα στις δημοσκοπήσεις το Μέγαρο Μαξίμου: Στόχος το 32% μετά τη ΔΕΘ και ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή
Σήμερα, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μαξίμου, θα παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη και την Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Το Μέγαρο Μαξίμου