Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα του κορονοϊού

“Πόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα μέτρα του κορονοϊού

Νέα ανταλλαγή… πυρών έχει αρχίσει με αφορμή τα μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού και την απαγόρευση των πανηγυριών.  

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως “αρχικά κατήγγειλε την κυβέρνηση επειδή άνοιξε τα σχολεία. Στη συνέχεια, γιατί ήταν πολύ αυστηρή με τον συνωστισμό στις πλατείες. Ο κ.Τσίπρας στις εξορμήσεις του σε διάφορες τουριστικές περιοχές διαμαρτύρεται επειδή η κυβέρνηση βάζει πολλούς περιορισμούς στην είσοδο τουριστών. Αυτή την εβδομάδα «καταγγέλλουν» γιατί προσέχουμε στα χερσαία σύνορα, αλλά ανοίγουμε με μέτρα ασφαλείας περισσότερες απευθείας πτήσεις. Η τρικυμία εν κρανίω στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται”.

Click4more: Πανηγύρια τέλος! Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “πρωτοφανές αλαλούμ” που “συνεχίζεται”, την ώρα που ανοίγουν οι πτήσεις από χώρες με έξαρση του κορονοϊού. “Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια”, σημείωνε, επισημαίνοντας ότι “και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό”.

“Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων ανεξάρτητα από “πύλη εισόδου” και χώρα προέλευσης και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα. Το πρωτοφανές αλαλούμ συνεχίζεται”, κατέληγε η σχετική ανακοίνωση.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις