Πολιτική

“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ – Γεωργιάδη! “Είχε ξεχάσει πως είχε εταιρία στην Κύπρο” – “Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο”

«Ο αντιπρόεδρος της Ν Δ κ. Α. Γεωργιάδης, αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι... επί 10 συναπτά έτη "είχε ξεχάσει" πως είχε μια εταιρία στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να μην την δηλώνει, ως όφειλε, στο Πόθεν Έσχες του, τώρα απειλεί και με αγωγές» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, 'Α. Γεωργιάδη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Αν επιθυμεί τόσο πολύ να προβεί σε αγωγές» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ας το κάνει, στρεφόμενος πρώτα εναντίον του εαυτού του και συνεχίζοντας με τον σημερινό πρόεδρο του κόμματός του, και τους υπόλοιπους 16 βουλευτές της ΝΔ, που όλοι μαζί είχαν καταθέσει στις 25 Αυγούστου 2015 ερώτηση για την “εξωχώρια εταιρία” του κ. Π. Χαΐκάλη στην Κύπρο».

«Εκτός αν μας εξηγήσει, σε επόμενο μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ότι την είχαν κάνει “εκ παραδρομής”…» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Τους έχω στείλει ήδη εξώδικο για τις χθεσινές περί off shore ανακοινώσεις τους και αν δεν ανακαλέσουν θα καταθέσω αγωγή στο Κόμμα του Σύριζα για να μου πληρώσουν αποζημίωση. Τα χαρτιά που παρέλαβα από τις Κυπριακές Αρχές αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου».

Ο “πόλεμος” ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Άδωνι Γεωργιάδη ξεκίνησε την Τετάρτη (02.05.20148) με αφορμή ένα δημοσίευμα περί ύπαρξης offshore στην Κύπρο. Ο Κ. Γεωργιάδης διέψευσε τις φήμες με ένα post στο Facebook.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σκληρή απάντηση ΥΠΕΞ σε Φιντάν για το Αιγαίο: «Η Ελλάδα δικαιούται να διασφαλίζει την άμυνά της - Η Τουρκία διατηρεί το casus belli»
Η Αθήνα απορρίπτει τις αιτιάσεις της Άγκυρας για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και απαντά στον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας που χαρακτήρισε τη στρατιωτική παρουσία «απειλή»
Χακάν Φιντάν και Γιώργος Γεραπετρίτης
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 31%, ΕΛΑΣ 15,9% – Τρίτο το ΠΑΣΟΚ, η Καρυστιανού μπαίνει Βουλή με 4,8%
Οκτακομματική Βουλή, με 126 έδρες στην «γαλάζια» παράταξη - Στο 16,9% οι αναποφάσιστοι - Πώς αξιολογούνται οι εξαγγελίες Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη από τη ΔΕΘ - «Αγκάθι» η ακρίβεια
Τσίπρας, Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης
23
Οι κινήσεις Κασιδιάρη για τις εκλογές μετά την αποφυλάκιση: Το σενάριο της Ένωσης των Ελλήνων, τι ισχύει για Νίκη και Παλμό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στο Live News, στο μικροσκόπιο βρίσκονται κόμματα εκτός Βουλής - Τη Δευτέρα αναμένεται να τοποθετηθεί ο ίδιος για τα επόμενα βήματά του
Ηλίας Κασιδιάρης, αποφυλάκιση
Νέες «φωτιές» στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες: Μετά το άνοιγμα Πάνα στην ΕΛΑΣ, η Αναστασίου δείχνει ΣΥΡΙΖΑ - Συνάντηση Ανδρουλάκη με βουλευτές
Δεύτερη παρέμβαση μέσα σε δύο ημέρες ανοίγει τη συζήτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες – Η Χαριλάου Τρικούπη είχε χαρακτηρίσει «άστοχες προσωπικές απόψεις» τις δηλώσεις Πάνα
Αναστασίου, Ανδρουλάκης, Πάνας
11