Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πολύδωρας τον Φεβρουάριο του 2016: “Ο νόμος Παππά βάζει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων»” [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως όλα δείχνουν, η επιλογή της κυβέρνησης να προτείνει τον Βύρωνα Πολύδωρα ως πρόεδρο του ΕΣΡ. Ο σκοπός ήταν φυσικά να “εγκλωβίσει” τη Νέα Δημοκρατία.

Οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες. Ο Βύρων Πολύδωρας συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον τελευταίο να του ανακοινώνει πως επιθυμία της κυβέρνησης είναι να τον προτείνει για την θέση του Προέδρου του ΕΣΡ.

Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε λιγότερο από μία ώρα, κάτι που έδειξε πως ο κ. Πολύδωρας δεν χρειάστηκε πολλύ ώρα για να πει το “ναι”, ενώ εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε πως “δεν πάει άλλο με το αδιέξοδο”.

Με τον τρόπο αυτό ουσιαστικά η Κυβέρνηση θέλει να στριμώξει… στα σχοινιά τη Νέα Δημοκρατία, αφού ο Βύρωνας Πολύδωρας έχει πολύχρονη πορεία ως “γαλάζιο” στέλεχος και μάλιστα σε επίπεδο υπουργικών αξιωμάτων.

Ωστόσο όπως φαίνεται η επιλογή του δεν έγινε μόνο επειδή είναι ένα πρόσωπο “που δύσκολα θα απέρριπτε η Νέα Δημοκρατία”, όπως τόνιζαν νωρίτερα κβερνητικές πηγές.

Κι αυτό γιατί ο Βύρων Πολύδωρας είχε ταχτεί ανοιχτά υπέρ του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο οποίος να υπενθυμίσουμε πως την Τετάρτη κρίθηκε αντισυνταγματικός από το ΣτΕ.

Αυτό συνέβη στις 10 Φεβρουαρίου του 2016, όταν σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ είχε τονίσει πως “με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων»“, κατηγορώντας μάλιστα τη Νέα Δημοκρατία πως “μπλόκαρε” την διαδικασία συγκρότησης του ΕΣΡ!

Δείτε εδώ την δημοσίευση του newsit.gr για εκείνες τις δηλώσεις και θυμηθείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε