Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πολυτεχνείο – Σταύρος Θεοδωράκης: «Δουλειές, Παιδεία, Αξιοκρατία»

Πολυτεχνείο – Σταύρος Θεοδωράκης: «Δουλειές, Παιδεία, Αξιοκρατία»

Στο τρίπτυχο «Δουλειές, Παιδεία, Αξιοκρατία» συμπύκνωσε τα σύγχρονα αιτήματα που εκπέμπει το Πολυτεχνείο, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην ειδική τιμητική εκδήλωση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως « η τιμή στους αγώνες των νέων του Πολυτεχνείου δεν είναι κούφια λόγια, διακηρύξεις και στεφάνια, ούτε βέβαια μολότωφ, θρύψαλα και πλιάτσικα».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επέκρινε την κυβέρνηση ότι σε αυτούς τους τρείς πυλώνες «Δουλειές, Παιδεία, Αξιοκρατία όχι μόνο δεν τα έχει καταφέρει αλλά στέλνει και λάθος μηνύματα. Εστίασε στην αύξηση της ανεργίας, των χαμηλών μισθών και στην θλιβερή πρωτιά που κατέχει η χώρα στην ΕΕ.

Για την Παιδεία κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για τα πρόσωπα που επέλεξε στην ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα που βλέπουν το Πανεπιστήμιο ως χώρο στρατολόγησης χειροκροτητών και εθισμού των φοιτητών στον κομματισμό και επανέλαβε την πρόταση για διάλυση των κομματικών φοιτητικών παρατάξεων.

Αναφορικά με την Αξιοκρατία, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για τις «πιασμένες καρέκλες» από τους κομματικούς εγκάθετους που διορίζονται σε αυτές και δεν αφήνουν στους νέους και ικανούς να έχουν οποιαδήποτε ελπίδα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε