Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πόπη Τσαπανίδου σε Γιάννη Οικονόμου για παρακολουθήσεις: «Παραπέμπουμε στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ»

Πόπη Τσαπανίδου σε Γιάννη Οικονόμου για παρακολουθήσεις: «Παραπέμπουμε στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ»
Intime Αρχείο

Απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σχετικά με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις. «Παραπέμπουμε τον κ. Οικονόμου στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου», τόνισε η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου της κυβέρνησης, Γιάννη Οικονόμου, έκανε, επίσης, λόγο για «επίθεση» στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Παραπέμπουμε τον κ. Οικονόμου στη δήλωση του επικεφαλής της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου και πλήθους νομικών επιστημόνων και συνταγματολόγων, που μιλούν για κατάφωρη παραβίαση της συνταγματικά κατοχυρωμένης ανεξαρτησίας της ΑΔΑΕ», σημειώνει η Πόπη Τσαπανίδου και συνεχίζει:

«Αναρωτιόμαστε, μάλιστα, πώς μπορεί να επιτίθεται στον αρχηγό της Αντιπολίτευσης και να επικαλείται σεβασμό στους θεσμούς, τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, την ώρα που η κυβέρνηση που εκπροσωπεί έχει κάνει κουρέλι τα άρθρα του Συντάγματος, βάλλει ευθέως κατά των θεσμών και παρακολουθεί παράνομα πολιτικούς αντιπάλους, υπουργούς, δημοσιογράφους και τους αρχηγούς του στρατεύματος».

«Όταν, μάλιστα, είναι και ο ίδιος ο κ. Οικονόμου θύμα παρακολουθήσεων από τον παρακρατικό μηχανισμό του κ. Μητσοτάκη», καταλήγει η ίδια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις