Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: «Υποκρισία Μητσοτάκη να ξεχνά ότι κυβερνά 4 ολόκληρα χρόνια με ημέτερους και ευνοιοκρατία»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την υποκρισία για την τραγωδία των Τεμπών, ισχυριζόμενος πως θα δώσει ”μάχη για να ξεριζωθεί κάθε νησίδα του παλιού αναχρονιστικού κράτους”. Μόνο που o ίδιος συμβολίζει το παλιό αναχρονιστικό κράτος περισσότερο από κάθε άλλον», σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, με αφορμή δηλώσεις του πρωθυπουργού.

«Εκπρόσωπος μιας πολιτικής οικογένειας που βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας από τη δεκαετία του ‘60 και επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν ανέλαβε χθες, αλλά κυβερνά εδώ και τέσσερα ολόκληρα χρόνια», τονίζει η κυρία Τσαπανίδου, προσθέτοντας πως «αντί για ”αριστεία”, κυβερνά με όλες τις παθογένειες της ΝΔ: Με ρουσφέτια, με ημέτερους, με απευθείας αναθέσεις, κομματικό στρατό μετακλητών και ευνοιοκρατία».

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «αν ωστόσο ισχύει το όψιμο ενδιαφέρον του για καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, ας κάνει την αρχή με μία ειλικρινή παραδοχή για το ποιος υπουργός του ζήτησε την παράνομη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη, την οποία έσπευσε εκ των υστέρων να ”νομιμοποιήσει” με υπουργική του απόφαση ο κρυπτόμενος κ. Καραμανλής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και οδεύει ολοταχώς προς το κόμμα Τσίπρα
«Η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα και η συγκρότηση της ΕΛΑΣ δημιουργούν διέξοδο και ελπίδα στον προοδευτικό και αριστερό κόσμο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησής της
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σε εκδήλωση της ΕΛ.ΑΣ 14
Μήνυση κατά Βελόπουλου από τον Σακελλαρίδη και τους βουλευτές της Νέας Αριστεράς: «Να μπει φραγμός στις ρατσιστικές δηλώσεις»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγορείται για υποκίνηση βίας, με το κόμμα του να απαντά ότι στοχοποιούνται οι πάγιες θέσεις του για το μεταναστευτικό
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Επιστολή Φεύγα προς Μητσοτάκη: Ζητά επιστροφή Σαμαρά και κατάργηση του νόμου για τα ομόφυλα - «Δεν είμαι εκτός γραμμής»
Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας εισηγείται τρεις κινήσεις για τη διατήρηση της αυτοδυναμίας, ανοίγοντας ευθέως ζητήματα που αγγίζουν λεπτές ισορροπίες εντός της κυβερνητικής παράταξης
Φεύγας και Μητσοτάκης 38