Πολιτική

“Πόρτα” Σγουρού στη Χρυσή Αυγή: Μην πατήσετε στο Συνέδριο

 Ουσιαστικά ο κ. Σγουρός ανακάλεσε την πρόσκλησή του προς τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα στο Κερατσίνι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή τις πρόσφατες φασιστικές επιθέσεις, τη δολοφονία ενός νέου, του 34χρονου Παύλου Φύσσα, και τη γενικευμένη περιφρόνηση της Χρυσής Αυγής προς τη δημοκρατική νομιμότητα και τους θεσμούς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Γιάννης Σγουρός, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝ.Π.Ε. απέστειλαν επιστολή προς τη Χρυσή Αυγή, ζητώντας από τους εκπροσώπους της να μην παραστούν στις εργασίες του Συνεδρίου που διοργανώνει η ΕΝ.Π.Ε. την Παρασκευή, στην Αθήνα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος δήλωσε πως “η Δημοκρατία έχει κανόνες. Όποιος δεν τους σέβεται χάνει αυτομάτως και το δικαίωμα να επικαλείται τους θεσμούς”. 

Ο κ. Σγουρός ανέφερε πως άνθρωποι και κόμματα που την περιφρονούν είναι ανεπιθύμητοι στο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προσωπική επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά: στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν εντολές ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ

Πιο Χρυσή Αυγή δεν γίνεται! Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν “βολεμένος” από το κόμμα 

Σαμαράς: δεν θα επιτρέψουμε στους Ναζί να τρομοκρατούν

Καπερνάρος σε Μαρκόπουλο μέσα στη Βουλή: Θα σε γαμ… όπου σε βρίσκω

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Η επταετία της ΝΔ είναι η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι όσο και να προσπαθεί ο πρωθυπουργός να «ωραιοποιήσει την κατάσταση και να «καμουφλάρει την αλαζονεία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η αλήθεια είναι αμείλικτη»
Κώστας Τσουκαλάς 9
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιλέγουμε τη σύγκριση αντί της σύγκρουσης – Ο κυβερνητικός απολογισμός από το 2019
«Μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια, η Ελλάδα άλλαξε σε πολλά. Από την οικονομία και την απασχόληση μέχρι την ψηφιακή λειτουργία του κράτους, την υγεία, την παιδεία και την ενίσχυση της άμυνας»
Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμογή "PosoKanei" 163