Παρασκευή, 17 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πως ο Άδωνις πυροβολεί τον Τσίπρα, αλλά πετυχαίνει την Ελλάδα…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο ένας επιχειρεί να κερδίσει λέγοντας πως δεν θα πει ναι σε κανένα φόρο, που όμως είχε προηγουμένως ψηφίσει. Οι άλλοι τρεις για να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ, έχουν βάλει στον τοίχο ομοίωμα του Τσίπρα και του πετάνε αντιπολιτευτικά …βελάκια.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί, αλλά είναι κυριολεκτικά ασταμάτητοι.
Τελευταίο κατόρθωμα ο καταλογισμός της ευθύνης για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι στην ελληνική κυβέρνηση. Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Υποψήφιος αρχηγός νομίζοντας ότι κάνει αντιπολίτευση υψηλού επιπέδου, πέταξε την κοτσάνα λέγοντας ότι «η Ευρώπη θα καταλάβει ότι γι’ αυτό που ζει τώρα, η δική μας κυβέρνηση έχει ευθύνη» και μην τυχόν και υπάρξει κανένας ανθέλληνας στην Ευρώπη που δεν κατάλαβε προσθέτει ότι «αυτή που με την κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και με τον κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλάζοντας την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε τα σύνορα και στην κυριολεξία προσκάλεσε όλους αυτούς τους ανθρώπους στην Ευρώπη».

Αλλά ευτυχώς που ήταν ο Αδωνις αυτός. Γιατί αν ήταν κάποιος που τον έπαιρναν στα σοβαρά θα τρέχαμε και δεν θα φτάναμε.
Ελπίζουμε να μην επιχειρήσουν να τον ανταγωνιστούν οι άλλοι τρεις γιατί τότε δεν αποκλείεται να το πιστέψει ο Σόιμπλε και άντε να ξεμπερδεύεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε