Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ποτάμι: Η ανικανότητα της κυβέρνησης

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μέσα σε μια εβδομάδα οι ενέργειες της υπηρεσιακής κυβέρνησης απέδειξαν την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ λέει το Ποτάμι αναφερόμενο στο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Πραγματικό κόλαφο αποτελεί για τους αρμόδιους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης το γεγονός εξασφαλίστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ποσά ύψους 770 εκατομμυρίων.

Η ανακοίνωση του ΠοταμιούQ
Οι ενέργειες που έκανε η υπηρεσιακή κυβέρνηση για το μεταναστευτικό την τελευταία εβδομάδα, δείχνουν περίτρανα την τραγική ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η ανακοίνωση ότι υπάρχουν δύο ταμεία το Ταμείο Ασύλου και το Ταμείο Απόρων από τα οποία μπορουν να εξασφαλιστούν 770 εκατομμύρια και μέχρι σήμερα δεν είχαν ξεκινήσει καν οι διαδικασίες για να διατεθούν λόγω καθυστερήσεων, αποτελεί κόλαφο για τους υπουργούς που επι 7 μήνες έβλεπαν το πρόβλημα και “λιάζονταν”. Η εξαγγελία των υπηρεσιακών υπουργών για τη δημιουργία συντονιστικού κέντρου όπως είχε προτείνει το Ποτάμι και ζητούσε ο ΟΗΕ, δείχνει πόσο απλά είναι κάποια πράγματα αν υπάρχει βούληση. Οταν σε 7 μερες από μια υπηρεσιακή κυβέρνηση, γίνονται αυτά που δεν έγιναν επι 7 μήνες φαινεται ξεκάθαρα ότι οι προηγούμενοι ούτε ήθελαν, ούτε μπορούσαν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε