Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Το βιντεάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok – «Πάνω από 7.500 έγκαιρες διαγνώσεις»

Πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά»: Το βιντεάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok – «Πάνω από 7.500 έγκαιρες διαγνώσεις»

Μήνυμα για συμμετοχή στις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Φώφη Γεννηματά» έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με βιντεάκι του στο Tik Tok. 

O Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο πρωθυπουργός αναφέρει πως το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» πρόκειται για ένα πρόγραμμα υγείας με ιδιαίτερη σημασία για τις γυναίκες και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. «Να κάνετε αυτή την υπενθύμιση στις γυναίκες του περιβάλλοντός σας, τις μητέρες και τις γιαγιάδες σας», λέει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραθέτει στοιχεία από το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», λέγοντας ότι έχουν γίνει 120.000 έλεγχοι μέσα από το πρόγραμμα και έχουν εντοπιστεί πάνω από 7.500 περιστατικά σε πρώιμο στάδιο με πολύ καλή πρόγνωση θεραπείας.

«Ξέρω ότι οι εξετάσεις προκαλούν πάντα άγχος όμως η πρόληψη σώζει. Στόχος ο προσυμπτωματικός έλεγχος να επεκταθεί και σε άλλες ασθένειες», καταλήγει ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ Εσείς ξέρετε για το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά;» #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις