Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Προκαλεί ο Κατσίκης! Έγινε… λάβαρο στην Τουρκία και τώρα κατηγορεί τα ΜΜΕ!

Κατσίκης

Άστραψε και βρόντηξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, γιατί δεν τον υπερασπίστηκε αλλά και κατά όλων όσων βουλευτών άσκησαν κριτική για τις απόψεις του περί ανταλλαγής των 8 Τούρκων αξιωματικών με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που είναι φυλακισμένοι στην Τουρκία.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, αντί για «συγνώμη» και παραδοχή του ατοπήματός του, σήμερα από το βήμα της Βουλής εμφανίσθηκε λάβρος κατά πάντων! Μάλιστα, μίλησε για δημοσιογραφική αλητεία και δημοσιογραφικό λιντσάρισμα από την μονταζιέρα του ΣΚΑΪ!

Αυτοκριτική βέβαια… καμία! Οι δηλώσεις του περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τους οκτώ τούρκους που βρίσκονται στην Ελλάδα έγιναν… φέιγ βολάν στην Τουρκία. Στην Τουρκία όπου τα (καθεστωτικά) ΜΜΕ έχουν την προπαγάνδα για… ψωμοτύρι, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ προέβη στις παραπάνω δηλώσεις, έδωσε “πάτημα” στους γείτονες και πλέον περνά και στην αντεπίθεση!

Έξαλλος ο Κατσίκης στην Βουλή!

Η «αντεπίθεση» του κ. Κώστα κατσίκη ξεκίνησε λέγοντας: «και ξαφνικά εγώ απέκτησα και ένα άλλο όνομα ή πρόσθεσα στο ήδη υπάρχον και αυτό του “βομβιστή”. Έβαλα λέει βόμβα γιατί έκανα δηλώσεις και μετά ακολούθησε ανελέητο δημοσιογραφικό λιντσάρισμα. Για την αναφορά μιας προσωπικής σκέψεις, σε ένα υποθετικό διάλογο από μια θεωρητική κουβέντα. Και σας ερωτώ έκανα δηλώσεις; Ανοίξτε το λεξικό για να δείτε ποια είναι η έννοια της λέξης δήλωση. Στο λεξικό η έννοια δήλωση, σημαίνει τη ρητή έκφραση πληροφορίας είτε γραπτά είτε προφορικά με ενημερωτικό χαρακτήρα. Ποια πληροφορίες πιστεύετε εσείς ότι έδωσε ο Κατσίκης σε ένα τιμ δημοσιογραφικής αλητείας σε ένα πρωϊνό στον ΣΚΑΙ! Εγώ εξέφρασα μια προσωπική σκέψη σε έναν υποθετικό διάλογο και το πήρε η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ».

Και μετά πρόσθεσε: «Το εάν, εάν, εάν… αυτό είναι δήλωση ή ένας υποθετικός διάλογος…».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης όμως δεν τα έβαλε μόνο με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης που αναφέρθηκαν σε όσα ανέφερε αλλά και με τον παριστάμενο υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή επειδή νωρίτερα είχε χαρακτήρισε ανεύθυνες τις δηλώσεις Κατσίκη, αντί να αναφερθεί στην γραπτή του δήλωση.

Παράπονα εξέφρασε ο κ. Κατσίκης, όώς και γοα τον κυβερνητικό εκρπόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο αλλά και για άλλους βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ που τον έχουν επικρίνει λέγοντας πως «η μονταζιέρα του ΣΚΑΙ επηρέασε συναδέλφους και του δικού μου Κινήματος και του κυβερνητικού εταίρου. Συνεπώς, χαρακτηρίστηκα ανεύθυνος και ζημίωσα την πατρίδα μου. Το πιστεύετε ότι ζημίωσα την πατρίδα μου; Αν ήμουν Θεός θα σταματούσα τους πολέμους. Αυτό το εάν έγινε δήλωση, που από τον ΣΚΑΙ και τη μονταζιέρα του εξαπλώθηκε και έφτασε στην Τουρκία. Αν αυτό δεν γινόταν, θα είχε περάσει στα ψιλά. Αν έγινε ζημία ποιος την έκανε; Δεν πιστεύω ότι η ελαχιστότητά μου που υπηρετεί την πατρίδα θα μπορούσε να κάνει ζημιά. Πιστεύει κανείς ότι κάνοντας ζημιά θα μπορούσε ο Τούρκος να αλλάξει την προκλητικότητα που εκδηλώνει;».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις