Πολιτική

Προκαταρκτική εξέταση για το ηχητικό Παππά – Μιωνή

Η υπόθεση χρεώθηκε σε εισαγγελέα πρωτοδικών. Θα ελεγχθεί η νομιμότητα και η γνησιότητά του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι όσα ακούγεται να λέει ο κ. Παππάς δεν είναι αντίστοιχα με όσα είπε στην Προανακριτική.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ευάγγελος Ιωαννίδης για την ηχογραφημένη συνομιλία Μιωνή – Παππα που διαβιβάστηκε από Προανακριτική Βουλής.

Η υπόθεση χρεώθηκε σε εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να ελεγχθεί σύμφωνα με πληροφορίες η νομιμότητα του ηχητικού υλικού ενώ δεν αποκλείεται να διαταχθεί και πραγματογνωμοσύνη για να. διαπιστωθεί η γνησιότητα του.

Επίσης, θα εξεταστούν νομικά θέματα που προκύπτουν και αφορούν:

α. Τον τόπο καταγραφής της συνομιλίας (φέρεται να έγινε Κύπρο που η πράξη διέπεται από άλλο δίκαιο)

β. Αν νομιμοποιείται η χρήση της με τις προϋποθέσεις που ισχύουν στο σχετικό άρθρο 14 νόμου 4637/2019 που αφορά χρήση αποδεικτικού μέσου όταν καταγγέλλεται κακούργημα σχετικό με οικονομικό ή έγκλημα διαφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσα ακούγεται να λέει ο κ. Παππάς δεν είναι αντίστοιχα με όσα κατέθεσε στην προανακριτικής της Βουλής.

Ακούστε το ηχητικό

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου: «Όχι» σαν του Μεταξά στις συνεργασίες με άλλα κόμματα – «Τεράστια αποδοχή από τις μανούλες» στη στολή στα σχολεία
«Το ότι υπάρχει μια Ευρώπη που αντί να προστατεύει την βιομηχανία και τον πρωτογενή τομέα ή να αντιμετωπίζει το δημογραφικό, προτιμά επιδόματα σε λαθρομετανάστες και να δίνει χρήματα για χάρτινα καλαμάκια, είναι η απόδειξη»
Αφροδίτη Λατινοπούλου
5
Το ΠΑΣΟΚ δίπλα στους πολίτες για την ακρίβεια: Η αλαζονεία της ΝΔ και τα καθυστερημένα μέτρα για το πετρέλαιο
Ο στόχος για πρωτιά έστω και με μία ψήφο, εξάλλου παραμένει, αν δεν ενισχύεται κιόλας, από τη στιγμή που κανένας άλλος συνδυασμός, χωρίς το πρώτο κόμμα, δεν μπορεί να φέρει πολιτική αλλαγή
ΠΑΣΟΚ, γραφεία
Αλέξης Τσίπρας: Οι δέκα παρεμβάσεις για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι αιχμές για τα καρτέλ και τις τράπεζες
Πολιτική αλλαγή, άνοιγμα των αγορών και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία ζήτησε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο - Αιχμές για τις τράπεζες, εξαγγελίες για φόρους, χρέη και ενέργεια
Ο Αλέξης Τσίπρας 18
Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης»
Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αποκάλυψε ότι μέσω του Medwatch στο ιατρείο της έχει εντοπιστεί μηχάνημα βιοανάδρασης, εξαπέλυσε...
Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Καρυστιανού 45