Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη “απάντησε” ο Κουρτάκης στον Τζανακόπουλο

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη “απάντησε” ο Κουρτάκης στον Τζανακόπουλο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Απάντηση στον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Γιάννη Κουρτάκη έδωσε ο εκδότης των “Παραπολιτικών”μέσω Twitter.

Ο Γιάννης Κουρτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, ανέφερε πως ο ίδιος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για όσα «συκοφαντικά» και «άθλια» είπε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εναντίον του.

Οι δηλώσεις Τζανακόπουλου

Νωρίτερα ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είχε δηλώσει πως «Η κυβέρνηση αυτή ούτε απειλείται, ούτε έχει συνηθίσει να συνομιλεί με όρους νύχτας. Ο κος Μαρινάκης πρέπει να το βάλει αυτό καλά στο μυαλό του. Του ξεκαθαρίζουμε ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε εκβιάζεται, ούτε ντιλάρει με επιχειρηματίες».

«Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη» ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι «τα άθλια δημοσιεύματα τόσο του Βήματος, όσο και των Παραπολιτικών δεν θα μείνουν αναπάντητα. Όπως και κανένα άλλο συκοφαντικό δημοσίευμα στο εξής.Έχουμε ήδη κινήσει τις νομικές διαδικασίες και σκοπεύουμε να καταθέσουμε μήνυση και αγωγή τόσο κατά του κυρίου Μαρινάκη όσο και κατά του κυρίου Κουρτάκη, ο οποίος με εκβιαστικά δημοσιεύματα προαναγγέλει με τρόπο που θυμίζει εκβιαστή του χειρίστου είδους δήθεν αποκαλύψεις».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις