Πολιτική

Προσοχή κύριε Νικολόπουλε! Με ρέγουλα τον αγώνα μην ιδρώσετε και κρυολογήσετε

Σε αυτή τη χώρα έχουμε μάθει να λέμε και καμία κουβέντα παραπάνω. Είμαστε, πώς να το πώ, λίγο φαφλατάδες και κορδωνόμαστε, ιδίως οι πολιτικοί, πως θα προτάξουν τα στήθη, θα αγωνιστούν, θα θυσιαστούν, θα, θα, θα για το καλό του πολίτη πάντα. Και υπέρ των δικαιωμάτων του βεβαίως.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να για παράδειγμα ο Πρόεδρος (το Π κεφαλαίο παρακαλώ όπως αρμόζει σε έναν Ελληνα Πρόεδρο) του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος κ. Νίκος Νικολόπουλος δεσμεύεται (όρκο δεν μας είπε αν παίρνει) πως «το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, θα αγωνιστεί μέσα στη Βουλή, αλλά κυρίως μέσα στην κοινωνία, στο πλευρό των κινημάτων και των οργανώσεων των πολιτών για να μην χαθεί κανένα σπίτι και να μην ξεσπιτωθούν Έλληνες πολίτες».
Και τώρα οι δανειολήπτες υποτίθεται ότι θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς και να κοιμούνται ήσυχοι κύρια ανεξάρτητε βουλευτά;

Μία συμβουλή κύριε Νικολόπουλε για να είναι πιο αποτελεσματικός ο αγώνας σας. Τώρα το χειμώνα προπαντός να προσέχετε όταν αγωνίζεστε, να αλλάζετε φανελάκι  πολύ συχνά γιατί μπορεί να ιδρώσετε, να κρυολογήσετε και να κρεβατωθείτε, οπότε οι τραπεζίτες θα βρουν χρόνο  να αρπάξουν μερικά σπίτια πριν συνέλθετε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία
«Tα έργα συνδεσιμότητας δεν πρέπει να γίνονται όμηροι των διαφορών που ενδεχομένως έχουμε για περιοχές όπου δεν έχει γίνει οριοθέτηση»
Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό: Είναι σαν η Ελλάδα να υπογράψει συμφωνία οριοθέτησης με την Τυνησία, αγνοώντας εντελώς τη Λιβύη ή την Ιταλία 17
Μητσοτάκης στο IISS Manama Dialogue: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές για να συνεχίσουμε την πορεία μας» – «Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο»
Ο πρωθυπουργός απέρριψε τις διεκδικήσεις Άγκυρας και Τρίπολης, αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο της Ελλάδας ως γέφυρας Ευρώπης - Κόλπου και ζήτησε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην επιχείρηση «Ασπίδες»
Κυριάκος Μητσοτάκης