Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πρόταση μομφής – Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Επιβλαβής για τον τόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη»

Πρόταση μομφής - Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου
Φωτογραφία: Intime

Επιβλαβή για τον τόπο και την κοινωνία χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μιλώντας εκ μέρους των βουλευτών που κατέθεσαν την πρόταση μομφής.

Το λαϊκό αίτημα και απαίτηση είναι να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη είπε η κα Ξενογιαννακοπούλου, σημειώνοντας ότι “στη Δημοκρατία, σε περιόδους κρίσης ακόμα περισσότερο, δεν υπάρχουν αδιέξοδα”.

Ως κυβέρνηση, είστε μέρος της κρίσης, που με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και αντιλήψεις σας, ανατροφοδοτείτε και πολλαπλασιάζετε την κρίση και τις συνέπειες που ζει η κοινωνία. Στο ερώτημα γιατί (ζητείται η) προσφυγή στην κάλπη, ενώ ζούμε μια πολλαπλή υγειονομική, οικονομική και κοινωνική κρίση, η κα Ξενογιαναοπούλου είπε ότι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος. Για να την αντιμετωπίσουμε. “Γιατί ‘ο λαός σώζει. Δεν σώζεται’, όπως είπε ο Νίκος Καζαντζάκης” σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χειροκροτούμενη από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λέμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και άλλη πολιτική: Ο λαός να δώσει το διέξοδο, προκειμένου να υπάρξει ισχυρή προοδευτική πλειοψηφία, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, που θα φέρει διέξοδο, προοπτική και ελπίδα στο λαό, είπε η κα Ξενογιανακοπούλου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις