Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρώτη από όλους έφυγε η Αχτσιόγλου από την άκαρπη τηλεδιάσκεψη με τους θεσμούς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Νέα τηλεδιάσκεψη με τα τεχνικά κλιμάκια αναμένεται να έχουν σήμερα τα κυβερνητικά στελέχη, μιας και χθες δεν βγήκε… λευκός καπνός.

Σύμφωνα με το skai.gr, από τη χθεσινή άκαρπη τηλεδιάσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, πρώτη από όλους αποχώρησε η Έφη Αχτσιόγλου, αφήνοντας τους κύριους Τσακαλώτο, Παπαδημητρίου, Σταθάκη, Χουλιαράκη να συζητούν με τους επικεφαλής των θεσμών.

Όπως έλεγε κυβερνητικός αξιωματούχος που μετείχε στην σύσκεψη, τα τεχνικά κλιμάκια θα έχουν σύσκεψη και σήμερα, με σκοπό να επιτευχθεί κάποια προσέγγιση, αλλά δεν προβλέπεται να υπάρξει συμφωνία μέχρι αύριο Δευτέρα, όπου αναμένεται να συνεδριάσει το EuroWorking Group. Πάντως, διαβεβαίωνε ότι “από Τρίτη και μετά θα κλείσουν αρκετά θέματα”.

Οι διαφωνίες κυβέρνησης – θεσμών παραμένουν στα ίδια θέματα: εργασιακά, “κόκκινα δάνεια”, δημοσιονομικά και ζητήματα ενέργειας, παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Οικονομικών μετά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη, έκανε λόγο για περαιτέρω προσέγγιση στα λίγα – όπως ανέφερε – ανοιχτά θέματα που απομένουν για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

ΠΗΓΗ: skai.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε