Πολιτική

Πρώτο τεστ για Λυκουρέντζο! Τι είδαν οι «μικροί» τροϊκανοί στην Υγεία

Λίγες ημέρες πριν καταφθάσει η ισχυρή τρόικα από τα …ξένα για τον πρώτο μετεκλογικό έλεγχο στη χώρα μας, οι μόνιμοι τεχνικοί υπάλληλοι των δανειστών μας, (γνωστοί και ως «μικρή τρόικα») πέρασαν μια βόλτα από φορείς υγείας για να διαπιστώσουν πως πάει το πρόγραμμα του μνημονίου και αν τηρούνται τα συμφωνηθέντα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τι είδαν οι μικροί τροικανοί και τι θα κάνει ο νέος υπουργός Υγείας σε σχέση με τη διαπραγμάτευση;

Οι μικροί τροϊκανοί με επικεφαλής τον ιδιαιτέρως σκληρό απέναντι στη χώρα μας κύριο Καρόνε, επισκέφθηκαν τα τελευταία 24ωρα τόσο τον ΕΟΠΥΥ όσο και την ΗΔΙΚΑ την εταιρεία του δημοσίου που χειρίζεται της ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Κατά τη γνωστή τακτική, οι τροικανοί εντυπωσιάστηκαν με τα όσα είδαν. Το πρόβλημα βέβαια είναι μετά και τι ακριβώς γράφουν στις εκθέσεις τους που συνήθως δεν είναι και ιδιαιτέρως κολακευτικές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Τσουκαλάς: «Αποδεικνύει την προχειρότητα και ασυνέπεια της κυβέρνησης»
Επιπλέον σημειώνει ότι «πριν δυο εβδομάδες ανακοίνωσε μειώσεις χωρίς να εξηγεί τη μέθοδο εφαρμογής – αποδείχτηκε τελικά ότι τα διυλιστήρια θα προσέφεραν εταιρική κοινωνική ευθύνη αδιευκρίνιστης αξίας και χωρίς πραγματικό αποτύπωμα στην αντλία»
Κώστας Τσουκαλάς, ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Επιπλέον μείωση στο πετρέλαιο κίνησης για τον Αύγουστο με ακόμη 10 λεπτά ανά λίτρο – Στα 15 λεπτά η συνολική έκπτωση
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρεμβαίνει για τη στήριξη της κοινωνίας
Μητσοτάκης 99