Πολιτική

Πρωτομαγιάτικη πολιτική κόντρα

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους Έλληνες σε βαριά κατάθλιψη.

Αφού κατέστρεψαν επί 6 χρόνια την Ελλάδα, την οδήγησαν στα πρόθυρα χρεοκοπίας και μετά λιποτάκτησαν, τώρα παριστάνουν τους ανήξερους για τα δικά τους σπασμένα που πληρώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στα όσα αναφέρονται στο μήνυμα του Προέδρου της Ν.Δ. για την Πρωτομαγιά .

“Ας αφήσει τα κροκοδείλια δάκρυα ο κήρυκας της μιζέριας, κ. Σαμαράς. Έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί. Όπως το να πείσει το κόμμα του ότι η “εγκληματική” απογραφή του 2004 ήταν του κ. Αλογοσκούφη και όχι συνειδητή πολιτική επιλογή όλων τους, με υπογραφή του κ. Καραμανλή.

Ας αποφασίσουν για το παρελθόν τους και ας αφήσουν την κυβέρνηση και όλους τους Έλληνες να παλεύουμε για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου”, ανέφερε στην δήλωση του ο κ.Πεταλωτής .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς στο μήνυμά του για την Πρωτομαγιά αναφέρει ότι “η φετινή Πρωτομαγιά βρίσκει τους εργαζόμενους -όπως και όλους τους Έλληνες- σε βαθιά κατάθλιψη, αβεβαιότητα, ανησυχία”.

Ο κ.Σαμαράς κάνει λόγο για “πρωτόγνωρες περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά και αλλεπάλληλες αυξήσεις άμεσων και έμμεσων φόρων, δεκάδες χιλιάδες λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ραγδαία και πρωτόγνωρη εκτίναξη της ανεργίας” .

Ο πρόεδρος της ΝΔ αφού υπογραμμίζει πως “αυτή είναι και η πιο κραυγαλέα απόδειξη αποτυχίας της πολιτικής ΠΑΣΟΚ”, αναφέρει πως “λύση δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο με μια Επανεκκίνηση, στην Παιδεία, την Υγεία, τη Δημόσια Ασφάλεια και, πρώτα από όλα, Επανεκκίνηση στην Οικονομία”.

“Αυτές είναι οι δικές μας προτεραιότητες, καταλήγει η δήλωση του κ. Σαμαρά, αυτό είναι το συμβόλαιο που προτείνουμε σε όλους τους Έλληνες, συμβόλαιο Προοπτικής, Ελπίδας και Αξιοπρέπειας”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ σε συνάντηση με την ομάδα της Αμερικανικής Αποστολής στην Ελλάδα – Την Τρίτη θα συναντηθεί με Τασούλα και Γεραπετρίτη
Την Τετάρτη το πρωί, στις 10:00, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ θα μεταβεί στο μέγαρο Μαξίμου για την πρώτη επίσημη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
29
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 17
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 78