Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Προϋπολογισμός 2018 – Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: “Τον καταψηφίζουμε”

Βαρβιτσιώτης
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όσα είπε στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Όχι μόνο δεν έχουμε κανένα περιθώριο να υπερψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό σας. Αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπερψηφιστεί και η δική σας πολιτική από τον ελληνικό λαό». Αυτό τόνισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη συζήτηση του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2018.

Βαρβιτσιώτης… επιθετικός

Παράλληλα επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του κ. Χουλιαράκη. Ενός ανθρώπου που έχει υποσχεθεί τρεις φορές ανάπτυξη στους έλληνες πολίτες και οι Προϋπολογισμοί του έκλεισαν τα δύο πρώτα χρόνια με ύφεση και τον τρίτο χρόνο από το 2,8% που προβλεπόταν ότι θα κινηθεί έπεσε στο 1,3%».

Εν τω μεταξύ, την έντονη αντίδραση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, προκάλεσε η αναφορά του κ. Βαρβιτσιώτη, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο για τους αγρότες, παρότι είχε δεσμευτεί ότι θα το έκανε από τον περασμένο Απρίλιο.

«Δεν έχετε ενημερωθεί κ. Βαρβιτσιώτη. Όχι μόνο έγινε συνεδρίαση της αρμόδιας Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής, αποκλειστικά για αυτό το θέμα και παρουσιάσαμε αναλυτικά ο σχέδιο μας, αλλά η παράταξη σας είδε ότι είναι προς θετική κατεύθυνση», απάντησε ο κ. Αποστόλου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις