Πολιτική

Προϋπολογισμός 2018 – Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: “Τον καταψηφίζουμε”

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Όσα είπε στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Όχι μόνο δεν έχουμε κανένα περιθώριο να υπερψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό σας. Αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπερψηφιστεί και η δική σας πολιτική από τον ελληνικό λαό». Αυτό τόνισε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά τη συζήτηση του κρατικού Προϋπολογισμού για το 2018.

Βαρβιτσιώτης… επιθετικός

Παράλληλα επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του κ. Χουλιαράκη. Ενός ανθρώπου που έχει υποσχεθεί τρεις φορές ανάπτυξη στους έλληνες πολίτες και οι Προϋπολογισμοί του έκλεισαν τα δύο πρώτα χρόνια με ύφεση και τον τρίτο χρόνο από το 2,8% που προβλεπόταν ότι θα κινηθεί έπεσε στο 1,3%».

Εν τω μεταξύ, την έντονη αντίδραση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου, προκάλεσε η αναφορά του κ. Βαρβιτσιώτη, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο για τους αγρότες, παρότι είχε δεσμευτεί ότι θα το έκανε από τον περασμένο Απρίλιο.

«Δεν έχετε ενημερωθεί κ. Βαρβιτσιώτη. Όχι μόνο έγινε συνεδρίαση της αρμόδιας Διαρκούς Επιτροπής της Βουλής, αποκλειστικά για αυτό το θέμα και παρουσιάσαμε αναλυτικά ο σχέδιο μας, αλλά η παράταξη σας είδε ότι είναι προς θετική κατεύθυνση», απάντησε ο κ. Αποστόλου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κάλεσμα Πολάκη για την Κεντρική Επιτροπή – «Μην δίνετε σημασία στα μηνύματα, δεν έχει αρμοδιότητα η αναπληρώτρια γραμματέας»
Ο βουλευτής Χανίων επιμένει ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά στο Wyndham, κατηγορεί κύκλους ότι επιδιώκουν τη διάλυση του κόμματος και ανοίγει νέο μέτωπο με την Αναστασία Σαπουνά για τη νομιμότητα της διαδικασίας
Παύλος Πολάκης 13
Μήνυμα διακυβέρνησης από τον Τσίπρα – Η ΕΛΑΣ, η Παιδεία και τα εθνικά θέματα στο επίκεντρο  
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο κόμμα του ως δύναμη «κυβερνώσας Αριστεράς», προανήγγειλε αλλαγές στην εισαγωγή στα ΑΕΙ και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική και τη στάση της απέναντι στις ΗΠΑ
Αλέξης Τσίπρας
14
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
Η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά δηλώνει ότι δεν υπάρχει επίσημη σύγκληση και εισηγείται ΚΕ στις 18 Ιουλίου, ενώ Πολάκης και Παππάς επιμένουν ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
8
Η Μαρία Καραγιάννη η γυναίκα στο μπαλκόνι της Marfin θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές: «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν - Είχαν πλήρη επίγνωση»
«Τους έβλεπαν τους ανθρώπους και τους άκουγαν να ουρλιάζουν. «Σε παρακαλούμε μην το ρίξεις», τους φώναζαν» - «Για μια εβδομάδα το σώμα μας ξέρναγε στάχτη και αποκαΐδια»
Marfin: Η Μαρία Καραγιάννη θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές – «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν»
22
Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις Marfin και εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Δεν νοείται αφαίρεση ζωής χωρίς απόδοση δικαιοσύνης»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογραμμίζει ότι «η Δημοκρατία είναι ισχυρή και πάντα νικά», στέλνοντας μήνυμα προς όσους επιχειρούν να επιβάλουν τον φόβο μέσω της βίας
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο με την Πολιτική Γραμματεία που ζήτησαν Πολάκης και Παππάς – Κανονικά το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή μετά την παρέμβαση Κουβέλη
Πηγές που πρόσκεινται στην αναπληρώτρια γραμματέα, που εκτελεί χρέη επικεφαλής του κόμματος μετά την παραίτηση Φάμελλου, επιμένουν ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
9