Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ψαριανός: Επαφές Θεοχαρόπουλου με Θεοδωράκη – Ψάχνει νέα Κ.Ο. το Ποτάμι

Ψαριανός: Επαφές Θεοχαρόπουλου με Θεοδωράκη – Ψάχνει νέα Κ.Ο. το Ποτάμι

Η ανεξαρτητοποίηση Αμυρά φέρνει το Ποτάμι χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα στη Βουλή, όμως φαίνεται ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά τον πέμπτο βουλευτή στο πρόσωπο του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ψαριανό υπάρχουν επαφές του Θ. Θεοχαρόπουλου με τον Σ. Θεοδωράκη, τουλάχιστον τις προηγούμενες ημέρες όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Ψαριανός η εξέλιξη αυτή μπορεί να συμβεί άμεσα, σήμερα, για να έχει εκπροσώπηση το Ποτάμι στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου εισέρχεται προς συζήτηση η Συμφωνία των Πρεσπών.
Η διαγραφή του κ. Θεοχαρόπουλου από τη Φώφη Γεννηματά ίσως ανοίγει τον δρόμο για τη μετακίνησή του προς το Ποτάμι, γεγονός που ίσως, αν επιβεβαιωθεί, θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα στο Ποτάμι να διαθέτει Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς θα μετράει και πάλι πέντε βουλευτές.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση Αμυρά ωστόσο ερώτημα αποτελεί και η στάση που θα κρατήσει ο ίδιος ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Όπως ανέφερα τόσο ο ίδιος όσο και ο Γιώργος Αμυράς είχαν τηλεφωνική επαφή με τον Σ. Θεοδωράκη. Πρότεινε όπως είπε το Ποτάμι να απέχει από τη ψηφοφορία, καθώς με τον τρόπο αυτό δεν θα φανεί ότι στηρίζει την κυβέρνηση…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις