Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Ψήνουν” την Ελεονώρα Μελέτη να κατέβει υποψήφια με τη ΝΔ!

“Ψήνουν” την Ελεονώρα Μελέτη να κατέβει υποψήφια με τη ΝΔ!

Νέα προσπάθεια να εντάξει την Ελεονώρα Μελέτη στο ψηφοδέλτιο του κάνει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, σύμφωνα με δημοσίευμα του piraeus press.

 

Ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και πεθερός του Βουλευτή της ΝΔ Α’ Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, επιθυμεί διακαώς να εντάξει την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά με τη ΝΔ, κάτι που είχε επιχειρήσει και στις δημοτικές εκλογές, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Η ίδια, είχε αρνηθεί να είναι υποψήφια στις Δημοτικές Εκλογές με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο (ο οποίος της είχε υποσχεθεί και Αντιδημαρχία Πολιτισμού), επικαλούμενη επαγγελματικό ασυμβίβαστο με την -τότε- συνεργασία της με τον ALPHA, γεγονός που είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του κ. Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία έχει μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να συζητά ζεστά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Πειραιά με τη ΝΔ.

Το περιβάλλον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το θέμα της υποψηφιότητας Μελέτη, αλλά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σχετική απόφαση του κόμματος…

Πηγή: PiraeusPress

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε