Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πτήση τρόμου για Σταϊκούρα, Χαρδαλιά, Λοβέρδο και Γιαννάκου!

πτήση
Φωτογραφία αρχείου InTime

Ο υπουργός Οικονομικών, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και η βουλευτής της ΝΔ ταξίδευαν στις Βρυξέλλες. Η συγκλονιστική περιγραφή του κ. Χαρδαλιά στο newsit.gr για τις τρομακτικές στιγμές κατά την προσγείωση.

Σε πτήση του… τρόμου εξελίχθηκε το ταξίδι στις Βρυξέλλες για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο, και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πλησιάζοντας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος, αλλά δεν τα κατάφερε. Τη δεύτερη φορά… τα κατάφερε, αλλά οι επιβάτες “καρδιοχτύπησαν”!

Χαρδαλιάς: Απίστευτη πτήση!

“Απίστευτη” χαρακτήρισε την πτήση ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας στο newsit.gr.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς – Φωτογραφία αρχείου InTime

“Ταξιδεύαμε προς Βρυξέλλες. Ήταν μια απίστευτη πτήση, υπήρχαν τεράστια καιρικά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να προσγειωθούμε. Είχε πλευρικούς ανέμους και το αεροπλάνο το σφυροκοπούσε. Αληθεύει ότι συνταξίδευα με την κυρία Γιαννάκου Κουτσίκου, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Χρήστο Σταϊκούρα. Ευτυχώς όλα καλά!  Ευτυχώς με την βοήθεια του θεού όλα πήγα καλά. Οι πιλότοι ήταν έμπειροι και παρά την δύσκολη κατάσταση όλα έγιναν όπως έπρεπε και προσγειωθήκαμε με ασφάλεια. Είναι απίστευτη η κακοκαιρία εδώ, στην Βόρεια Ευρώπη”.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις