Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη μετά τη διαγραφή Τζουμάκα: «Απαράδεκτη ενέργεια, βαθαίνει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη μετά τη διαγραφή Τζουμάκα: «Απαράδεκτη ενέργεια, βαθαίνει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ»
Φωτογραφία eurokinissi

Έντονα αντέδρασε ο Νίκος Φίλης για τη διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη

Ο Νίκος Φίλης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία σχολίασε την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να διαγράψει τον Στέφανο Τζουμάκα κάνοντας λόγο για μια «απαράδεκτη ενέργεια, που βαθαίνει την κρίση» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματος».  

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Φίλη έχει ως εξής:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.

Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πώς εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις