Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: “Έσπασε” η Φώφη Γεννηματά! [vid]

Φώφη Γεννηματά ΠΑΣΟΚ
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

Φανερά συγκλονισμένη η Φώφη Γεννηματά μετά το νέο περιστατικό πυροβολισμών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τι δήλωσε η πρόεδρος του κόμματος.

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγιναν για μία ακόμη φορά στόχος. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ και μάλιστα λίγο πριν το debate για την Κεντροαριστερά. Τι είπε η Φώφη Γεννηματά.

Τεράστια είναι η κινητοποποίηση της ΕΛ.ΑΣ., που ειδοποιήθηκε περίπου στις 19.30 το βράδυ της Δευτέρας, 06.11.2017 για πυροβολισμούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Συγκλονισμένη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και ήταν φανερά συγκλονισμένη. Ο παρουσιαστής την καλησπέρισε κι εκείνη αντί… προλόγου είπε: “Καλησπέρα αν και δεν είναι τόσο καλό βράδυ από ό, τι φαίνεται…“.

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά τόνισε: “Αναλυτική ενημέρωση δεν έχω. Περιμένω τώρα από τους συνεργάτες μου που έχουν επισκεφθεί το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας επίσημος μαζί μας ακόμα για να μας ενημερώσει. Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι με αυτό που έγινε. Διότι τα γραφεία λειτουργούσαν, συνεργάτες μου ήταν εκεί… Κορίτσια που δούλευαν ακόμα και όλοι οι αστυνομικοί απ’ έξω, η βάρδια. Όπως γνωρίζετε δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Την προηγούμενη φορά είχαμε και τραυματισμούς”.

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης και η φωνή της “έσπασε”: “Έχω πάνω από ένα χρόνο που έχω ενημερώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Έχω πάρα πολλές φορές εγκαλέσει τον αρμόδιο υπουργό. Δεν μπορεί να συνεχιστεί να είναι τα Εξάρχεια ένα άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης. Ως εδώ! Περιμένουμε να δούμε ποιο είναι αυτό το πολυπόθητο σχέδιο με το οποίο θα ελέγξουν την περιοχή. Διότι εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε από τα γραφεία μας. Κι έχει υποχρέωση η κυβέρνηση να εξασφαλίζει το δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια. Είναι διανόητο αυτό που συμβαίνει κατ΄επανάληψη. Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να θρηνούσαμε θύματα”.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ακόμη: “Μιλάμε για τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς. Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι. Και τα παιδιά που δουλεύουν στη βάρδια και οι ίδιοι οι αστυνομικοί. Οι οποίοι δεν ξέρουν αν το επεισόδιο έχει τελειώσει εδώ ή αν θα υπάρχει συνέχεια μέσα στη νύχτα“.

Φώφη Γεννηματά: “Αυτοί να μας πουν τι θα κάνουν”!

Όσο για το αν σκοπεύει να επικοινωνήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η Φώφη Γεννηματά απάντησε: “Δε νομίζω ότι έχει κανέναν νόημα να επικοινωνήσω ξανά μαζί του. Τα έχουμε πει τόσες φορές. Επιτέλους πρέπει να λάβουν μέτρα! Αυτοί πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας πουν τι προτίθενται να κάνουν. Αρκετά!”.

Δείτε το βίντεο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις