Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ραγκούσης για Κασσελάκη: «Του εύχομαι να έχει ένα καλό τέλος»

Ραγκούσης για Κασσελάκη: «Του εύχομαι να έχει ένα καλό τέλος»

Στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε το στέλεχος του κόμματος Γιάννης Ραγκούσης.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive για την νίκη του Στέφανου Κασσελάκη ο Γιάννης Ραγκούσης δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι κανείς δεν περίμενε αυτές τις εξελίξεις. «Όλοι πέσαμε έξω  με την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Θα πει ψέματα όποιος ισχυριστεί ότι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε την εμφάνισή του στα τέλη Αυγούστου θα κατάφερνε σε δύο εβδομάδες να κερδίσει τις εκλογές με μεγάλο ποσοστό».

Στην συνέχεια ο Γιάννης Ραγκούσης ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη αυτό το οποίο ήθελε να του εύχονται του ίδιου όταν ήταν σε θέσης ευθύνης. «Συγχαρητήρια στον Κασσελάκη για την επιτυχία νίκη του και θέλω να του ευχηθώ αυτό που ζητούσα να ευχηθούν για μένα όταν ήμουν δήμαρχος Πάρου ή σε κάποιο υπουργείο. Εγώ έλεγα να μου εύχεστε ‘’να  έχω καλό τέλος’’. Να έχει καλό τέλος και για το δικό του καλό και για το δικό μας. Στο τέλος αυτή της διαδρομής ο Κασσελάκης να έχει πετύχει τους στόχους μας που είναι δύο, η ενότητα και η ανάκαμψη. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Έφη Αχτσιόγλου  μπήκε αξιόπιστη στη μάχη και βγήκε αξιόπιστη, όπως επίσης και αυτές τις χιλιάδες των μελών που ψήφισαν».

Στάθηκε και στην πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΑ που πολλές φορές εξελίχθηκε σε κακοφωνία, όπως είπε, με συνέπεια την πτώση των ποσοστών του κόμματος, ενώ δήλωσε κατά της διαγραφής του Στέφανου Τζουμάκα. «Υπάρχει η πολυφωνία που μερικές φορές γίνεται κακοφωνία και αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο 18%. Προφανώς και δεν πρέπει να διαγράψει τον Τζουμάκα. Δεν θέλω να σχολιάσω τις δηλώσεις άλλων. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και είναι σεβαστές. Ο κ. Κασσελάκης έχει μεγάλη και βαριά ευθύνη. Με τρία μεγάλα καθήκοντα. Το πρώτο είναι της ενότητας».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις