Κυριακή, 19 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ραχήλ Μακρή: Σε αυτό τον δημοσιονομικό κατήφορο αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου

Ραχήλ Μακρή: Σε αυτό τον δημοσιονομικό κατήφορο αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου

Την απόφασή της να καταψηφίσει και αυτή την φορά, ανακοίνωσε μέσω της ομιλίας της στην Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.

Η κα Μακρή είπε ότι αυτό που θέλουν οι δανειστές είναι να μαζέψουν τα ακίνητα και ότι επιχειρούν να ακυρώσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, του δημοψηφίσματος.

Κινούμενη στην ίδια γραμμή με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, η κα Μακρή είπε ότι σήμερα διαπράττεται κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, παρακάμπτεται η θέληση του έθνους από ένα μάτσο οικονομικούς δολοφόνους.

«‘Οπως σε κάθε ληστεία και πραξικόπημα υπάρχει το στοιχείο της απειλής. Πρώτος ο Γιώργος Παπανδρέου με την διαδικασία του κατεπείγοντος είπε να υπογράψουμε Μνημόνιο, μετά ο Παπαδήμος και μετά ο Σαμαράς. Δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Κανένας δεν μπορεί να μας οδηγήσει σε Grexit».

Η κα Μακρή είπε ακόμα ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για αξιώματα. «Δεν προδίδω πολίτες. Δεν ψηφίζω Ναι. Σε αυτό τον δημοσιονομικό κατήφορο αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου. Δεν εξυπηρετώ τοκολγύφους ή άλλα συμφερόντα, το μόνο που θα εξυπηρετήσω είναι οι πολίτες».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε