Πολιτική

Ρένα Δούρου: Ξημερώματα στον Πειραιά για να υποδεχτεί πρόσφυγες

Με λούτρινα στρουμφάκια για τα μικρά παιδιά, η Ρένα Δούρου βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11.11.2019) στο λιμάνι του Πειραιά για να υποδεχτεί πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν από τα νησιά.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter, η Ρένα Δούρου, έκανε γνωστό ότι ξημερώματα Δευτέρας πήγε στον Πειραιά και υποδέχτηκε πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν από τα νησιά για να προωθηθούν σε δομές στην ενδοχώρα, στο πλαίσιο των μετεγκαταστάσεων.

«Για τη γιαγιά μας από τα Βουρλά, για τον παππού μας από τη Σμύρνη» έγραψε η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, ανεβάζοντας φωτογραφίες με την ίδια να υποδέχεται μητέρες και παιδιά, δίνοντας στα μικρά προσφυγόπουλα ένα… στρουμφάκι.

Στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής έφτασε στον Πειραιά το πλοίο «Νήσος Χίος», που μετέφερε 84 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Σάμο.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες επιβιβάστηκαν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας. Στις 07:00 κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά το “Νήσος Σάμος” με 72 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Χίο ενώ στις 08:00 το “Blue Star 2” με άλλους 69 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Λέρο.

Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το «μπιφ» Παύλου Μαρινάκη - «Ριζοσπάστη» και η ερώτηση της ΕΦΣΥΝ που δεν απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - «Ο χρόνος είναι περιορισμένος»
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού, ωστόσο, ακούστηκε δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη να λέει ότι «για τρίτη χρονιά ο Ριζοσπάστης αποκλείεται, διαμαρτυρόμαστε εντόνως»
Κυριάκος Μητσοτάκης
2