Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Ρεσιτάλ ειρωνείας και από τον Πολάκη για τους “Παραιτηθείτε”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης επιδίδεται σε… διαγωνισμό ειρωνείας για την αποψινή διαδήλωση του κινήματος “Παραιτηθείτε” στο Σύνταγμα.

Την αρχή έκανε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργιος Κατρούγκαλος, ο οποίος με ένα άκρως ειρωνικό tweet αναφέρθηκε στην διαδήλωση των “Παραιτηθείτε” στο Σύνταγμα.

Ακολούθως, την σκυτάλη πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγινε το δεύτερο μέλος της Κυβέρνησης που επίσημα ειρωνεύτηκε χιλιάδες ανθρώπους που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τις επιλογές τις συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο Παύλος Πολάκης “ανέβασε” στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τέσσερις φωτογραφίες (σ.σ. η μία ήταν φυσικά σατυρική για τον άσπονδο εχθρό του, Άδωνι Γεωργιάδη) και τις συνόδευσε με ένα κείμενο στο οποίο κάνει λόγο για “κάζο”.

Με τον τρόπο αυτό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δείχνει πως τουλάχιστον δεν σέβεται τους έχοντες διαφορετική άποψη από εκείνον, αφού από την πρώτη κιόλας φράση η διάθεση ειρωνείας ήταν διάχυτη.

Χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρει: “Μολις επέστρεψα απο την Τανάγρα όπου πήγαμε μαζί με τον υπουργό εθνικής Αμυνας για να επιστρέψουμε τα ελικόπτερα που είχαν προσγειωθεί στη Βουλή για να φυγαδεύσουν την κυβερνηςη λόγω της συγκέντρωσης των Παραιτηθείτε .Κουραστικη δουλειά …
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ :Τέτοιο ΚΑΖΟ ουτε οι πιο απαισιόδοξοι απο την αντιπολίτευση δεν το περίμεναν .
Συμπέρασμα
-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ
-Ο λαός ειναι πικραμένος ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ .Δουλεια-δουλειά-δουλειά ..
“.

Δείτε την δημοσίευσή του

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε