Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ρήγμα στις σχέσεις Μαξίμου – Ιβάν Σαββίδη

Ιβάν Σαββίδη

Αλλαγή ισορροπιών δείχνουν οι κυβερνητικές διαρροές με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη από τους ΑΝΕΛ.

Αν διαβάσει κανείς πίσω από τις γραμμές του κυβερνητικού non paper, θα διαπιστώσει ότι πέρα από τα εντυπωσιακά λεκτικά περί αποστασίας και αποστατών το Μέγαρο Μαξίμου για πρώτη φορά δείχνει να παίρνει αποστάσεις και να βάζει απέναντι του τον Ιβάν Σαββίδη.

Η αποστροφή «Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας» από κυβερνητικές πηγές δείχνει ότι οι ένοικοι του Μαξίμου δεν θεωρούν σύμμαχο τους πλέον τον ομογενή επιχειρηματία αλλά τον τοποθετούν ξεκάθαρα στην λίστα των εχθρών τους.

Αυτό δεν μπορεί παρά να δείχνει ότι ένα νέο σκηνικό δημιουργείται στον πολιτικό και επιχειρηματικό χάρτη της χώρας με νέες συμμαχίες να διαμορφώνονται σε μια περίοδο που το Σκοπιανό προκαλεί μεγάλες αναταράξεις τόσο στην κυβέρνηση όσο και γενικότερα στο εσωτερικό της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι στην χθεσινή συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου της super league ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στήριξε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις