Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρωμανός για δηλώσεις Σκουρλέτη: «Υπόγειος μηχανισμός δημιουργούσε υβριστικά hashtags» – «Να δοθούν απαντήσεις»

Ρωμανός για δηλώσεις Σκουρλέτη: «Υπόγειος μηχανισμός δημιουργούσε υβριστικά hashtags» – «Να δοθούν απαντήσεις»

Απάντηση στα όσα αποκάλυψε ο Πάνος Σκουρλέτης την επομένη της διαγραφής του από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα δούλεψαν υπόγεια» δίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός με ανάρτησή του στο Facebook.

«Ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αποκάλυψε σήμερα έναν υπόγειο μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας και χειραγώγησης της κοινής γνώμης, στον οποίο επώνυμοι αρθρογράφοι εφημερίδων διαχειρίζονταν δεκάδες λογαριασμούς στα social media, καθώς και τους λογαριασμούς του Αλέξη Τσίπρα», γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός. 

Και συνεχίζει, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σκουρλέτη: «Πρόκειται για τον ίδιο μηχανισμό που όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε δολοφονίες χαρακτήρων, διέσπειρε fake news και δημιουργούσε υβριστικά hashtags». «Τα συγκεκριμένα ζητήματα ξεφεύγουν κατά πολύ από τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και επιβάλλεται να απαντηθούν», καταλήγει ο κ. Ρωμανός. 

 

Νωρίτερα, την Τρίτη (24.10.23) ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά ότι «άλλοι δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό, όχι εγώ, πρόκειται για παρακέντρα γύρω από τον Τσίπρα για να μας αποδομήσουν».

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις