Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Η στιγμή της εισβολής σε ομιλία του Τσακαλώτου [vid]

Ρουβίκωνας
Φωτογραφία Eurokinissi

Ειρωνείες, σπρωξίματα, φωνές, βρισιές και στο τέλος… νεύρα. Είναι στιγμές από το video που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας από την εισβολή σε ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο ΕΒΕΑ.

Το video που ανέβασε ο Ρουβίκωνας στο LiveLeak είναι διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών. Σε αυτό καταγράφεται η εισβολή από τη στιγμή που ξεκινά μέχρι που τα μέλη της αναρχικής ομάδας εκδιώκονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που σε κάποιο σημείο της ομιλίας το ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μπερδεύεται. «Αρκετά είπες υπουργάρα», ακούγεται μια φωνή. Και τα μέλη του Ρουβίκωνα αρχίζουν να φωνάζουν «ίδια είναι τ’ αφεντικά, δεξιά κι αριστερά».

«Τσακιστείτε έξω» είναι η πρώτη αντίδραση. Σε άλλο σημείο του video ακούγονται και αποδοκιμασίες, αλλά και εκφράσεις όπως «δεν ντρέπεσαι, φασίστα».

Εμφανίζεται δε κι ένα… σχόλιο για την αντίδραση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ: «νεύρα, πολλά νεύρα τα στελέχη του κόμματος».

«Ήρθατε για αυτοσυγκέντρωση εδώ», «Αεϊ στο διάολο μαλακισμένα, άντε μη σας γαμ@@@@@», «Έλα φασίστες», είναι επίσης εκφράσεις που ακούγονται, πριν πέσει… μαύρο και μοιάζει σαν να έρχονται στα χέρια!

Δείτε το video που ανέβασε ο Ρουβίκωνας

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις