Πολιτική

Σ. Θεοδωράκης μετά το γεύμα στο Προεδρικό: Δεν θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδιασμός

«Δεν θα υπάρξει εκλογικός αιφνιδισμός και θα έχουμε λίγο μεγαλύτερο ορίζοντα»,ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όταν ρωτήθηκε μετά γεύμα στο Προεδρικό για το αν συζήτηθηκε θέμα εκλογών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ουδείς θέλει να αιφνιδιάσει. Ας το πώ έτσι, όλοι θέλουμε καταλαγή των παθών. Να κάνει ο κόσμος διακοπές, όσοι μπορούν, και οι πολιιτικοί θα μείνουμε να κλείσουμε τα ζητήματα».

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι κατά την διάρκεια του γεύματος έγινε συνεννόηση για θέματα που εκρεμούσαν. « Πήραμε απαντήσεις από τον πρωθυπουργό κυρίως ότι θα κάνει ότι μπορεί για να επιλυθούν εκρεμμότητες. Έλυσαν ο ένας τις απορίες του άλλου», είπε και πρόσθεσε ότι το κλίμα ήταν, ότι ο κάθε αρχηγός κρατά τίς αντιρρήσεις του.

«Είμαστε δεσμευμένοι από την πρώτη μας απόφαση», είπε και εξέφρασε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι είναι εφικτός ο στόχος να υπάρξει συμφωνία μέχρι τίς 18-19 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Σπίρτζης αρνείται να πάρει την έδρα του Γιώργου Καραμέρου – Η επιστολή στον Νικήτα Κακλαμάνη
«Η πολιτική αξιοπρέπεια που οφείλουμε όλοι να τηρούμε, δεν μου επιτρέπουν να αποδεχθώ την κοινοβουλευτική έδρα της Ανατολικής Αττικής» γράφει στην επιστολή του ο πρώην υπουργός
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Ο Συμεών Κεδίκογλου ανακοίνωσε ότι παραιτείται από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ανέβασε φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα
«Δε θα μπορούσα λοιπόν να απουσιάζω από το νέο εγχείρημα της ΕΛΑΣ με την οποία συντάσσομαι για να συμβάλλω και γω με τις δυνάμεις μου σε μια προοδευτική πατριωτική κατεύθυνση»
Ο Συμεών Κεδίκογλου 47