Πολιτική

Σακελλαροπούλου – Τσιόδρας: Πιστή εφαρμογή των μέτρων για να περιοριστεί ο κορονοϊός

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε δεκτός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο καθηγητής ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εξέλιξη της πανδημίας.

Ο κ. Τσιόδρας άκουσε την κ. Σακελλαροπούλου να του ζητά να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης.

Μετά την ενημέρωση που είχε από τον Σωτήρη Τσιόδρα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος για τον περιορισμό των κρουσμάτων Covid-19.

Σακελλαροπούλου - Τσιόδρας

Όπως τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η αναπόφευκτη κούραση, οι αμφιβολίες και πολύ περισσότερο η αδιαφορία και οι ψευδείς ειδήσεις, δεν επιτρέπεται να θολώνουν τη στάση μας απέναντι στον επικίνδυνο αυτόν ιό. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες για όλους μας.

Σακελλαροπούλου - Τσιόδρας

Τόσο η Πολιτεία όσο και οι πολίτες, έχουν υποχρέωση να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αναχαιτισθεί η πανδημία και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν η κοινωνική ζωή στην ομαλότητα, ανέφερε η ΠτΔ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
58
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6