Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Σαμαράς: Ενωθείτε στη μάχη κατά του ναζισμού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα του λαού και των πολιτικών δυνάμεων, στη μάχη κατά του ναζισμού και στην υπεράσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας, επισημαίνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς σε δήλωσή του στο “Βήμα της Κυριακής” εμφανίζεται αποφασισμένος να αντισταθεί στην εγκληματική δραστηριότητα των νεοναζί, προστατεύοντας το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα.

“Η Δημοκρατία δεν είναι ανοχύρωτη, έχει τα μέσα να αμυνθεί στις προκλήσεις και θα τα χρησιμοποιήσει όλα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο” υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως η ενότητα του λαού είναι απαραίτητη για την προάσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας.

“Ο ανήφορος που περνάμε για να βγούμε από την κρίση σύντομα θα τελειώσει. Αλλά ο κατήφορος του διχασμού, αν ανεχθούμε τη βία και την ένταση, δεν τελειώνει παρά στην καταστροφή της χώρας. Αυτό δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ. Ενώνουμε τη χώρα και θωρακίζουμε τη Δημοκρατία” καταλήγει ο κ. Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημέρα μνήμης για τον Παύλο Φύσσα – Έξω από την ελληνική πρεσβεία οι Έλληνες του Λονδίνου – Στο μνημείο του Ολοκαυτώματος οι ομογενείς του Βερολίνου

Die Zeit: Διαφθορά, λιτότητα, λαϊκισμός «γέννησαν» τη Χρυσή Αυγή – ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έμεναν άπραγοι, μετά τη δολοφονία Φύσσα θέλουν να αντιδράσουν

Μετανιωμένος ο δολοφόνος του Π. Φύσσα – «Έκλεισα δυο σπίτια»…

Πέταξαν πέτρες, αυγά και μπογιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής

Συλλήψεις “μόνο για Έλληνες” – Φωτό και βίντεο από τις συλλήψεις χρυσαυγιτών σε Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη

Διαδηλώσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα – ΦΩΤΟ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε